Op de site staat levering binnen 1-3 dagen.
Deze belofte konden ze niet nakomen. Het duurde 5 dagen!

Reactie Vijverleven:

Helaas kan dit wel eens voorkomen, vandaar dat wij u direct geïnformeerd hebben na het ontvangen van uw bestelling. 1-3 werkdagen is ons streven dit is bij u 4 werkdagen geworden, hiervoor nogmaals... Helaas kan dit wel eens voorkomen, vandaar dat wij u direct geïnformeerd hebben na het ontvangen van uw bestelling. 1-3 werkdagen is ons streven dit is bij u 4 werkdagen geworden, hiervoor nogmaals onze excuses. Ondanks de vertraging hopen wij u nog eens zien op vijverleven.nl. Groetjes Harro

Mijn skimmer werkte niet meer goed. Bij demontage bleek dat een blaadje van de impeller was gebroken.
Merk en type van de skimmer ingegeven en zo kwam ik terecht bij Vijverleven.nl.

Johan Alessie

Was voor mij de eerste keer dat bij vijverleven kocht.
ik was zo bij het juiste artikele dat ik wilde hebben
de bestelling was zo geplaatst en de levering was op de afgesproken tijd. Was voor mij de eerste keer dat bij vijverleven kocht.
ik was zo bij het juiste artikele dat ik wilde hebben
de bestelling was zo geplaatst en de levering was op de afgesproken tijd.
toppie!!!

Zeer positief, van elke stap wordt je op de hoogte gebracht en een correcte levering

Positief tot nu toe. We hebben pas voor het eerst iets besteld bij Vijverleven.nl

Helaas stond er foutieve informatie op de website wat betreft de voorraad. Het product bleek toch niet op voorraad te zijn.... vervolgens zou dit later geleverd worden. Nadat ik gebeld had heb ik re... Helaas stond er foutieve informatie op de website wat betreft de voorraad. Het product bleek toch niet op voorraad te zijn.... vervolgens zou dit later geleverd worden. Nadat ik gebeld had heb ik re horen gekregen dat dit inderdaad verkeerd stond en dat ik de week erop het pakket zou ontvangen. Wederom was deze datum niet gehaald, maar geen mailtje of telwfoontje van Vijverleven.... Dus weer gebeld en wat bleek, nog langer wachten. Uiteindelijk is het product 1,5 week later bezord in plaats van de op de website vermeldde 1 werkdag. Maat geen excuus briefje of wat dan ook. Wel telefonisch maar alleen omdat ik zelf contact zocht.

Reactie Vijverleven:

Helaas heeft u bestelling een vertraging opgelopen, we hebben u per email onze excuses hiervoor aangeboden. Echter heeft dit u niet kunnen bevredigen, dus bij deze nogmaals mijn excuses voor de... Helaas heeft u bestelling een vertraging opgelopen, we hebben u per email onze excuses hiervoor aangeboden. Echter heeft dit u niet kunnen bevredigen, dus bij deze nogmaals mijn excuses voor de opgelopen vertraging, daarnaast wil ik u bedanken voor de feedback. Wij proberen dagelijks de processen te verbeteren. Ondanks alles wens ik u veel plezier met uw aankoop. Groetjes Harro

willem peer

Niet op tijd anders beloofd product goed.

Reactie Vijverleven:

Ik heb je bestelling nagekeken, deze heeft inderdaad een 1 dag vertraging gehad.
Helaas kan dit wel eens gebeuren rond het weekend, ondanks dat wens ik je veel plezier met de aankoop. Groetjes Harro

wendy bohez

Duidelijke website en veel onderdelen direct leverbaar