Eerste ervaring, maar een uitstekende ervaring

Edwn

Matig tot redelijk

Reactie Vijverleven:

Beste, dat is inderdaad vervelend, we gaan dit direct aanpassen. Kan ik nog wat voor u betekenen om het op te lossen? Groeten Harro

G.Gijsberts

Heel goed. Bestelling is vlug en goed geleverd.
Volgende keer weer.

Peter van altena

Ik ben zeer tevreden over Dit bedrijf .
Ze handelen je bestelling snel en goed af .
En zijn geven goeie informatie over de producten die ze aanbieden

Nette en snelle levering, indien produkt voorradig is. Snelle reactie op een vraag per mail

Ben Ronsse

Heeft op het eerste zicht vrij veel producten in voorraad. En alles is netjes voorgestled;

Reactie Vijverleven:

Beste meneer Ronsse, helaas gebeurt het wel eens dat de er een product iets langer op zich laat wachten. U heeft aan de eerste bestelling gezien dat het wel degelijk snel kan, echter is dat bij deze... Beste meneer Ronsse, helaas gebeurt het wel eens dat de er een product iets langer op zich laat wachten. U heeft aan de eerste bestelling gezien dat het wel degelijk snel kan, echter is dat bij deze bestelling niet gelukt. Ik bedank u voor de feedback en wij werken er elke dag aan de processen nog meer te versnellen. Veel plezier met uw aankoop, groeten Harro

a.m.geleijns

Goede website met veel artikelen op voorraad, nette afhandeling en correcte levering door DHL.

Bijzonder plezierig ik heb hier een paar keer spullen besteld en deze netjes en zonder problemen ontvangen