Ik zocht onderdelen voor mijn biotec 18 (plastic pluggen voor trekstang)was aleen tijdje op zoek geweest maar nergens kunnen vinden bij jullie op de site gevonden ,besteld en de volgende dag in huis... Ik zocht onderdelen voor mijn biotec 18 (plastic pluggen voor trekstang)was aleen tijdje op zoek geweest maar nergens kunnen vinden bij jullie op de site gevonden ,besteld en de volgende dag in huis geweldig.

Willem van den Berg

Een heel goed bedrijf.
Snelle bezorging .
Goede prijs niet te duur.
Ik raad mensen die een vijver hebben dit bedrijf aan om spullen te kopen.

Trijn Swart-Gras

Prima. Snelle levering. Vind het alleen geen pas geven dat porto kosten in mindering gebracht worden bij retourneren, terwijl jezelf ook al de port betaald op het terugzenden!

Reactie Vijverleven:

Beste mevr. Swartgras, ik begrijp uw reactie en ik denk dat er iets is misgegaan met de communicatie. Ik zal hier opdracht geven om de verzendkosten alsnog terug te storten om het leed wat te... Beste mevr. Swartgras, ik begrijp uw reactie en ik denk dat er iets is misgegaan met de communicatie. Ik zal hier opdracht geven om de verzendkosten alsnog terug te storten om het leed wat te verzachten. De retouren kunnen via de webshop aangemeld worden, en verzorgen wij de retour levering en kosten. Groeten Harro

Heel goed
Prima communicatie over dat artikel niet direct leverbaar was en ook op vraag mail een helder en direct antwoord
Zeer tevreden met de levering, goed verpakt en zonder...
Heel goed
Zeer tevreden met de levering, goed verpakt en zonder beschadiging ontvangen

Pieter

Overzichtelijke website, geweldige opvolging en deling van informatie over de aankoop en snelle levering met track & trace.

VijverLeven.nl heeft me geholpen bij de aanschaf van een nieuwe vijverfilter.