Fijn om vanuit je luie stoel iets te bestellen en dat het zo snel geleverd wordt
S. den Adel
Vanwege slechte service van DHL pakje niet ontvangen. Verdere beoordeling niet mogelijk.
Peter
Zeer goede levering netjes verpakt en snel
Thijssen
Super!
Jeroen
Een swimskim bij ze besteld en dat ging prima. Ik was bovendien verbaast dat het apparaat zo goed werkte, binnen 12 uur was de vieze waas op onze vijver verdwenen
Rick Huisman
Goede ervaring; scherpe prijzen en uitstekende communicatie over voortgang bestelling !
Jan-Willem Heutink
Doorstroomfilterset voor de vijver besteld. Kwaliteit van het geleverde product is zondermeer uitstekend. Prima weergave op de site van VijverLeven.nl . Heb de site inmiddels al aanbevolen aan mijn...Doorstroomfilterset voor de vijver besteld. Kwaliteit van het geleverde product is zondermeer uitstekend. Prima weergave op de site van VijverLeven.nl . Heb de site inmiddels al aanbevolen aan mijn directe omgeving.
Rick Huisman