Ik had problemen met de betaling tijdens het bestellen. Ik kan echter niet bevestigen dat dit aan Vijverleven ligt of aan de werking van het internet.
Benneker
Dacht even een leuke pomp te kopen bij dit bedrijf. Prijsgunstig dus bestellen dan maar. Na 4 dagen de pomp thuis. Pomp netjes uit de verpakking gehaald en proberen maar. Valt dat tegen...pomp veel...Dacht even een leuke pomp te kopen bij dit bedrijf. Prijsgunstig dus bestellen dan maar. Na 4 dagen de pomp thuis. Pomp netjes uit de verpakking gehaald en proberen maar. Valt dat tegen...pomp veel te krachtig. Pomp gelijk weer uit water gehaald en netjes droog gemaakt. Denk je even een pomp te kunnen ruilen. "nee, meneer, de pomp is gebruikt dus die kunt u niet ruilen". Hoe kan ik nu iets testen als je hem niet mag proberen zonder dat je iets probeert. Krijg ik een dag later een mail van vijverleven ...men heeft overlegd en ik kan wel ruilen als ik 25 % van het aankoopbedrag laat vallen en een andere pomp daarbij aankoop. Pure diefstal. Ding heeft nog geen 2 minuten gedraaid. Handleiding is niet eens aangeraakt en verpakking onaangetast. Nee meneer we kunnen niet meer doen als u 25 % laat vallen dan doen we zaken. De slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Dit bedrijf nooit meer
r.bloemberg
Nette service, duidelijke informatie over levering
Heb helaas de bestelling nog niet ontvangen, Zou afgelopen donderdag geleverd worden Volgens track&trace maar tot op heden nog niet Optvangen, hopen dat het vandaag komt!
G van puijenbroek
Snelle en juiste levering tegen fatsoenlijke prijs.
Mail gestuurd op 20-6, nog geen antwoord De pond skimmer zat uit elkaar in de doos. Hij was in elkaar te zetten maar een nokje onderdeel G (2) was afgebroken. Dat zal ook de reden...Mail gestuurd op 20-6, nog geen antwoord De pond skimmer zat uit elkaar in de doos. Hij was in elkaar te zetten maar een nokje onderdeel G (2) was afgebroken. Dat zal ook de reden geweest zijn:
Wilt u mij een nieuw onderdeel G sturen. De verbinding tussen G en E kan daardoor slechts deels gemaakt worden. Ik neem aan dat ik dit zelf wel kan vervangen. Alvast bedankt.
Lud Starmans
Ik had zelf iets fout besteld maar door jullie snel verholpen.