Overzichtelijke site , bestelling ging vlot, maar duurde even voordat ik de spullen kreeg.
Bamps Rudi
Bedankt van de juiste en correcte behandeling. Makkelijk volgen. Eerste keer dat ik via pc koop, goede ervaring
k wursten
Goed en correct
Smeekens
Ik heb producten besteld en deze zouden binnen 24 uur geleverd worden na 1,5 week heb ik een mail gestuurd met de vraag waar mijn producten blijven krijg ik na een dag antwoord dat het de dag van de...Ik heb producten besteld en deze zouden binnen 24 uur geleverd worden na 1,5 week heb ik een mail gestuurd met de vraag waar mijn producten blijven krijg ik na een dag antwoord dat het de dag van de mail verzonden is en de volgende dag zou worden aangeboden, nu het moet nog komen.
Goed alleen nog steeds niets ontvangen van order van 15 maart
Gn wijngaard bv
Alles was goed, alleen de chat werkte niet , en ik zou wat meer duidelijkheid willen hebben wanneer pakket verstuurd word!
Ik heb een verkeerd type lamp ge;everd gekregen en ga nu kijken hoe de reuren verlopen
A.van Doorn
Zeer slecht een artikel is na 3 maanden nog niet geleverd. Het bedrijf reageerd op geen enkele mail of klacht.
R. Bies
Levertijd van 5 werkdagen werd niet gehaald en we werden daarover niet geinformeerd
Slechte digitale communicatie na bestelling, geen track en trance ontvangen. En levertijd is niet vermeld.