Frederik

Zeer tevreden over verloop van mijn bestelling. Geleverd binnen gestelde termijn en uitstekend verpakt. Zelfs nog een leuke attentie er bij ontvangen. Top!

P. Blom

vijverleven is een bedrijf waarbij geldt: afspraak is afspraak en dit beslist waarmaakt en wel op alle fronten

knoppert

Snelle bezorging. ik had nog een vraag over het product en werd dezelfde dag nog terug gebeld door een vriendelijke mw. met antwoord. super.

Marcel Mensink

Het heeft allemaal erg lang geduurd. Levering is maar voor de helft geleverd. Heb dit gemeld maar na een week nog geen enkele reactie. Ik had boiballen Ø 32 mm besteld. Er werd mij mede... Het heeft allemaal erg lang geduurd. Levering is maar voor de helft geleverd. Heb dit gemeld maar na een week nog geen enkele reactie. Ik had boiballen Ø 32 mm besteld. Er werd mij mede gedeeld dat deze niet meer leverbaar waren. Nu ongeveer 6 weken later staan ze nog gewoon op de site. Als het overal zo gaat houd u het niet vol.

prive

Na herhaaldelijk mailen werd geen reactie gegeven
Eerst na een telefoontje werd gereageerd

Nils

Overzichtelijk maar levertijd mag aan gewerkt worden

cees van dijk

Dit bedrijf doet het goed en prijzen zijn aantrekkelijk en een goede webside veel in formatie