Erkens

Goed, maar levertermijn niet gerespecteerd.

Reactie Vijverleven:

Hartelijk dank voor uw feedback, helaas zijn de levertijden niet wat u van ons gewend bent.
Dit hebben we daarom op zoveel mogelijk plekken op de webshop vermeld om teleurstelling te voorkomen, wellicht heeft u dat over het hoofd gezien. Uiteraard doen we er altijd alles aan om de service te bieden die we nastreven, echter doordat we afhankelijk zijn van andere partijen die ook te kampen hebben met de Corona Crisis moeten we roeien met de riemen die we hebben.
Ondanks alles wens u veel plezier met u aankoop en wellicht tot ziens bij Vijverleven.
Groeten Harro

Marcel

Goed, duidelijk op de hoogte gehouden dat bestelling is vertraagd met een nieuwe prognose van wanneer wel geleverd kan worden

alias

Bestelling geplaats donderdag om in het weekend zeker alles te hebben, maar achteraf blijkt levering niet mogelijk voor twee stuks dus wordt alles maar meerdere dagen later gestuurd ... Zonder iets... Bestelling geplaats donderdag om in het weekend zeker alles te hebben, maar achteraf blijkt levering niet mogelijk voor twee stuks dus wordt alles maar meerdere dagen later gestuurd ... Zonder iets van compensatie vind ik dit niet correct

Reactie Vijverleven:

Goedendag, dat is vervelend inderdaad. Daarom vermelden wij per product de levertijd, de langste levertijd geldt uiteraard voor de gehele bestelling. Ondanks alles wens ik u veel plezier met uw... Goedendag, dat is vervelend inderdaad. Daarom vermelden wij per product de levertijd, de langste levertijd geldt uiteraard voor de gehele bestelling. Ondanks alles wens ik u veel plezier met uw aankoop. Groeten Harro

Thomas Barra

Top winkel. Snelle en vlotte levering. Niet te duur

Tonny Lebbink

Perfecte service!. spiraalslang bleek 15 cm tekort geleverd. volgende dag al een nieuwe in huis van de juiste lengte.

Jean-Pierre Ronsse

Vlotte communicatie, vriendelijke service en correcte afhandeling. Perfecte levering.

Frankie

Zeer goede service , kreeg een mail dat de pomp die ik had besteld niet voorradig was en dat ze alle moeite gingen doen om me dit zo spoedig mogelijk op te sturen
En inderdaad de levertijd...
En inderdaad de levertijd was vrij kort
en bovendien aan de beste prijs die kunnen kopen