Arie Claassen Zanger-Gitarist

2 gitaarkabels besteld! Topkwaliteit en snelle levering!

P. de Water

Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets heb besteld. Ben zeer tevreden over het gemak waarmee ik alles heb kunnen vinden en uiteindelijk bestellen.

Op dit moment niet.

Welke producten zou u graag toegevoegd zien aan ons assortiment?

nvt

Claassen Stageservice

Snelle levering, goede service!

A..P. Kruithof

Snelle levertijd, prima service, goede prijs/ kwaliteit

Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan voor de uitstekende Tasker TSK 1032 gitaarkabel en moest beide keren weer uitkienen hoe ik kon bestellen . De produktinfo is top, maar ik zou de manier om... Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan voor de uitstekende Tasker TSK 1032 gitaarkabel en moest beide keren weer uitkienen hoe ik kon bestellen . De produktinfo is top, maar ik zou de manier om per meter te bestellen vereenvoudigen en een optiemogelijkheid inbouwen om , zoals in mijn geval, 10 meter aan 1 stuk te kunnen bestellen.
Verder prima.

Welke producten zou u graag toegevoegd zien aan ons assortiment?

Switchcraft en Neutrik pluggen

Ik heb contact met Viking opgenomen vanwege solderen kabels en pluggen. Snelle reactie via e-mail. Makkelijke/goede communicatie. Snel een offerte ontvangen, ook op mijn verzoek gemakkelijk... Ik heb contact met Viking opgenomen vanwege solderen kabels en pluggen. Snelle reactie via e-mail. Makkelijke/goede communicatie. Snel een offerte ontvangen, ook op mijn verzoek gemakkelijk aangepast. Flexibel dus.

Tevreden levering

Betrouwbaar, betaling en bezorging verliep zoals het moest.

De kabels zouden gemerkt zijn met een kleur, maar dit bleek enkel het geval bij één plug ipv beide. Jammer.

Snel, informatief en vakkundig

Misschien bredere assortiment, waardoor de consument meer keuze heeft

Musiclaire.eu

Na diverse bekende webshop te hebben bezocht en hebben vergeleken, kwam ik tijdens het googlen ook Viking Cable tegen. de site bezocht en kreeg direct de indruk dat het kwalitatief wel goed zat maar... Na diverse bekende webshop te hebben bezocht en hebben vergeleken, kwam ik tijdens het googlen ook Viking Cable tegen. de site bezocht en kreeg direct de indruk dat het kwalitatief wel goed zat maar toch maar even een mailtje gestuurd om het één en ander te vragen [lees checken] werd redelijk snel gebeld door Viking Cable en dit gaf mij een goed gevoel. De bestelling van PowerCon kabel geplaatst via de zeer duidelijke webshop en betaald via iDeal. De kabels werden en dag later afgeleverd en ik ben nog steeds verbaasd over de zeer mooie prijs/kwaliteit en de service mbt levering etc. Ik weet nu waar ik moet zijn indien ik weer gemonteerde kabels nodig heb. Vicking Cable staat zeker voor service en super kwaliteit kabel voor een hele mooie/goede prijs!

Hou dit niveau van prijs/kwaliteit en service vast.