Ans

Wee gallery

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mooie webshop, goeie prijzen, lage verzendkosten, leuke cadeauverpakking.

Faassen

Ado houten speelgoed.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Op tijd ontvangen en keurig verpakt.

Bianca

Perfecte service

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Bestelling werd snel geleverd en was mooi en leuk ingepakt als kadootje voorzien van een kaartje met de door mij opgegeven tekst.
dikke pluim !

Bianca Littel

Echte topservice!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ik had 2 artikelen besteld en het was direct verstuurd en ook nog eens heel mooi ingepakt terwijl ik dit niet eens had gevraagd!

M. Scholten

Erg tevreden!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Leuke collectie met originele artikelen. Verder snelle levering met een persoonlijke noot! Goede ervaring, aanrader!!!

Katrijn

PRIMA SERVICE

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Supervriendelijke en stipte afhandeling en prachtig product!

Mireille

Tevreden klantje

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

We zijn zowel tevreden met het product (opbergbankje kubus) als met de bestelling en levering.
Duidelijke communicatie over de bestelling en levering. Een pluspunt dat verpakkingsmateriaal opnieuw wordt gebruikt.

Arjen van Reeven.

Effe snel

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Kreeg een link voo r een kadootje, aangeklikt, was op voorraad, gekocht en de volgende dag in huis.
In elkaar gezet, alles klopte tot op het laatste schroefje, prima, jarige helemaal tevreden, ouders ook.
Uitstekend.

Annelies uit Amsterdam

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Op de website stond 'voor 15 uur besteld, volgende dag in huis'. Ik heb het artikel op een zaterdag ruim voor 15 uur besteld, en had het pas de woensdag erop in huis. Dus iets om rekening mee te... Op de website stond 'voor 15 uur besteld, volgende dag in huis'. Ik heb het artikel op een zaterdag ruim voor 15 uur besteld, en had het pas de woensdag erop in huis. Dus iets om rekening mee te houden.
Verder was het artikel mooi ingepakt als kado.

Suzanne

Leuke website

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Het artikel werd snel geleverd. Het was ingepakt en met een leuk geschreven kaartje erbij.