Snel geslaagd!
Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera
Ik kan altijd slagen met jullie assortiment. Ook heel fijn dat het zo snel verzonden was en dat ik kon aangeven dat het direct aan een PostNL punt geleverd moest worden!
Cadeau gekocht. Mooi ingepakt. Snelle levering.
Super leuke artikelen! Niet zo standaard. Snelle levering met een handgeschreven kaartje erbij en heel mooi ingepakt. Ik vind dat een hele goede service.
Zorgvuldig, persoonlijk, op tijd en heel mooi ingepakt. Mooi briefje erbij, kortom zeer leuke producten en goede service.
's Avonds om tien voor negen besteld, de volgende dag al in huis. Erg leuk verpakt met een lief kaartje erbij. Het uitpakken was daardoor een feestje. Aanrader!
Snel geleverd en goed verpakt! Fijn dat de doos er goed omheen past en niet onnodig groot is!
En de prijs was 't beste wat ik kon vinden, zeer tevreden!
Top! Mooi assortiment, snel geleverd, gratis & prachtig ingepakt!
Snelle service , en zo ontzettend leuk en zorgvuldig ingepakt..
Prachtig !
Cadeautje leuk ingepakt, persoonlijk kaartje erbij en snel geleverd. Bestel hier zeker weer een keertje!
Super snelle levering. Stevig verpakt. De bestelde artikelen waren werkelijk prachtig verpakt. Zeer tevreden. Bestel hier heel gauw weer. Deze webshop is zeer aan te bevelen!