Pascal

Zeer goede service! Als je de inpak service gebruikt wordt het product heel netjes ingepakt met een lintje.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

PostNL gaf in eerste instantie aan dat het pakketje 2 dagen later bezorgd zou worden. Ik wilde het daarom naar een anders adres laten bezorgen. Kreeg in de avonduren een telefoontje van Villa... PostNL gaf in eerste instantie aan dat het pakketje 2 dagen later bezorgd zou worden. Ik wilde het daarom naar een anders adres laten bezorgen. Kreeg in de avonduren een telefoontje van Villa Hoera, dat het gewoon de dag na bestelling zou worden geleverd. En zo was het ook. Zeer aan te bevelen.

Ella ykema

Gehuwde muizen

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Heel goed vandaag besteld morgen binnen helemaal top.
Ik bestelde donderdag en vrijdag werd al gekeverd

Angela

Superblij

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mooie producten. Snelle levering. Vriendelijk. Gratis inpakservice met prachtig papier. Heel attent door een klein labeltje aan het pakje te maken waarop geschreven staat wat er in zit.

Laura van der leij

Fantastisch

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering, prachtig ingepakt met nummers om te weten wat waar in zit. Heel blij, nu nog even tot dinsdag wachten, dan mag mijn dochter alles open maken voor haar vierde verjaardag ;)

Van der gugten

Helemaal top

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Onze zoon is volgende week jarig en we wilde graag de loopfiets. Deze was niet op voorraad maar na een mailtje te hebben gestuurd werd ik op de hoogte gehouden en was de fiets er binnen 3 dagen.... Onze zoon is volgende week jarig en we wilde graag de loopfiets. Deze was niet op voorraad maar na een mailtje te hebben gestuurd werd ik op de hoogte gehouden en was de fiets er binnen 3 dagen. Echt een top service en zeer vriendelijk

Cora

Uitgebreid, zorgvuldig en met aandacht verzorgd!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ben heel tevreden over deze webshop, zo kan het dus ook! Mooie uitgebreide website met heel veel keus in prachtig duurzaam speelgoed. Vlotte levering en met zorg en aandacht ingepakt, keus in... Ben heel tevreden over deze webshop, zo kan het dus ook! Mooie uitgebreide website met heel veel keus in prachtig duurzaam speelgoed. Vlotte levering en met zorg en aandacht ingepakt, keus in pakpapier en een handgeschreven kaart erbij maakt het helemaal af! Dank jullie wel!

Hilda

Leuke online winkel

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Cadeautjes zijn leuk ingepakt, veel keuze en goed geprijsd

Marion Brink

Persoonlijke benadering.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

De leversnelheid was zeer goed en de klantvriendelijkheid geweldig.

FvdM

Snel, netjes en leuk

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering, netjes ingepakt in een doosje en vrolijk cadeaupapier. Met aandacht gedaan

R. van den Tol

Cadeau kopen