Mimi van Loon

Wat een fantastische cadeauwinkel!!!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ik was op zoek naar leuke konijntjes van het merk Maileg en die vond ik bij VillaHoera.nl. Ze hebben een groot deel van de collectie op voorraad en de presentatie op de site ziet er gezellig en... Ik was op zoek naar leuke konijntjes van het merk Maileg en die vond ik bij VillaHoera.nl. Ze hebben een groot deel van de collectie op voorraad en de presentatie op de site ziet er gezellig en overzichtelijk uit. Toen ik de bestelling geplaatst had, bleek ik iets vergeten te zijn. Geen probleem, ik kreeg snel reactie en er werd een oplossing aangedragen. Het leukste was natuurlijk toen de bestelling binnen kwam. Wat een FEEST! De konijntjes en de kleertjes waren allemaal apart verpakt in prachtig cadeaupapier. Er zat een leuk kaartje met aardige wensen bij. Heel verzorgd allemaal. Charlotte, BEDANKT! Ik zal jullie site zeker nog regelmatig bekijken, op zoek naar andere leuke spulletjes.

J Jansen

Snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering, met liefde ingepakt!

Laura

Heel tevreden, leuk pakpapier.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Fijne site, knuffel was hier 2 euro goedkoper dan elders. Snel en mooi ingepakt geleverd, heel tevreden.

Monique de Graaf

Hoera voor VillaHoera

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mijn ervaring met Villa Hoera is super! Een overzichtelijke site, makkelijke bestel- en betaalwijze, gratis en smaakvol ingepakt, snelle levering én een persoonlijk kaartje van Charlotte erbij!... Mijn ervaring met Villa Hoera is super! Een overzichtelijke site, makkelijke bestel- en betaalwijze, gratis en smaakvol ingepakt, snelle levering én een persoonlijk kaartje van Charlotte erbij! Jullie hebben een fan en een klant erbij!

ELMO

Wat een mooie bijzondere cadeautjes!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Een fijne leverantie, de bestelling werd snel bezorgd, mooi ingepakt en met een leuke attentie.

Sanne de Jong

Wederom uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ditmaal voor een tweede keer, kort na de eerste bestelling weer besteld.
Ditmaal voor een tweede keer, kort na de eerste bestelling weer besteld.
En wederom prachtig verpakt en heel snel verzonden! Het was ook weer een feestje om de Grimms uit te pakken. Er wordt al volop gespeeld met domino rally van Grimms.

DI

Leuke webshop

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Leuke webshop met leuke merken! Overzichtelijke website en snelle levering!

De Koning

Leuke webwinkel!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Heel erg tevreden over Villa Hoera!
Alles goed en op tijd binnen.

Marthe

Jelly cat dog

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Fijne winkel, snel geleverd, leuk verpakt

Berendschot

Prima webshop! Snelle levering en prachtig verpakt!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering. Netjes verpakt en zelfs in een mooi kadopapiertje!
Feestje om een pakketje te ontvangen