Sassen

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Heel snel verstuurd, leuk ingepakt, mooie site met leuke spullen

Johanna

Maileq knuffelkonijnen

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Zeer snelle levering, leuk verpakt. Top!

A Sadeghi- De Wit

Fijne web winkel!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Heel fijne web winkel. Snelle service, het cadeautje was mooi ingepakt met een geschreven kaartje erbij.
En ze hebben heel mooi en fijn speelgdoed te koop!

Nora

Fijne webshop'

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Veel keus en leuke dingen die je bijna nergens anders vind. Super snelle levering en alles leuk ingepakt!

Van den Ende

Vlot bezorgd en mooi ingepakt!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Vlot bezorgd en mooi ingepakt!

Els van der Zee

Villa Hoera, een aanrader!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

In januari wilden wij Grimm's regenboog cadeau geven. Door leveringsproblemen van de fabrikant kon Villa Hoera onze bestelling niet uitvoeren. In heel Nederland was de regenboog uitverkocht. Na een... In januari wilden wij Grimm's regenboog cadeau geven. Door leveringsproblemen van de fabrikant kon Villa Hoera onze bestelling niet uitvoeren. In heel Nederland was de regenboog uitverkocht. Na een paar weken werd weer geleverd, maar Villa Hoera stond niet als eerste op de lijst van de fabrikant. Dat hebben ze ons toen laten weten en ook aangeraden waar we het wel konden proberen. Dat is gelukt. Ongelooflijk!!
Natuurlijk hebben we de volgende keer weer bij hen besteld...

Alina

Goede service, super afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Zo leuk! Snel geleverd en prachtig ingepakt! Echt een cadeautje om te ontvangen, superleuk! Dankjewel :-)

M wijnans

Top!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snel en betrouwbaar met ophalen.. En mooi ingepakt!

Marloes Cox

Grimms bloem

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

De klantvriendelijkheid vind ik zeer goed. Er wordt met je meegedacht en de levering is snel. Ik had het zelfs na 15.00 uur besteld en toch de volgende dag in huis. Ook de bloem van Grimms die we... De klantvriendelijkheid vind ik zeer goed. Er wordt met je meegedacht en de levering is snel. Ik had het zelfs na 15.00 uur besteld en toch de volgende dag in huis. Ook de bloem van Grimms die we hebben besteld voor de eerste verjaardag van onze dochter is supermooi. Echter, valt de kwaliteit ons wel tegen. Onze dochter stopt alles in haar mond en binnen 15minuten was het hout bij een hoek versplinterd en de verf eraf. Er staat toch echt bij de beschrijving dat dit speelgoed geschikt is voor 1 jaar en ouder. Ik zou verwachten dat het afgelakt zou zijn zodat het ook beter bestand zou zijn tegen sabbel en bijtgrage kindjes.

Ronald

Tipitent

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle service. Prima tent, zelf nog aan te kleden met schapenvachtjes en kussens. Zat een persoonlijk kaartje bij de levering. Kortom meer an tevreden! Villa Hoera nogmaals dank.