Joella de Hoogh

Villa hoera is super leuk

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Helemaal super, leuke items, origineel en ze pakken het ook nog in voor je! aanrader!!

Dresen

Goede afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Hele goede afhandeling bij aankoop

Derske van der Beek

Heel tevreden

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Snelle levering en alles prachtig verpakt met lief briefje erbij!

Annika Goeloe

Supersnelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Dinsdags besteld en woensdags al in huis. Wat ik waardeer is ook het persoonlijke berichtje bij de bevestiging van mijn bestelling. Dit was een reactie op een extra opmerking die ik had genoteerd.... Dinsdags besteld en woensdags al in huis. Wat ik waardeer is ook het persoonlijke berichtje bij de bevestiging van mijn bestelling. Dit was een reactie op een extra opmerking die ik had genoteerd. Echt top! Wij kunnen een mooi feestje gaan vieren!

m koster

Fantastisch!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Prachtig ingepakt en snel geleverd, super!

Emmy bijen

Prachtig verpakt!!!! Super snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Om 2 uur gebeld of ik mijn cadeautjes echt de volgende dag kon krijgen. Om 4 uur bevestiging van verzending. Keurig de volgende dag geleverd en zoooooo mooi verpakt echt top!

jANNIE VAN BERGEN

WAT JE BESTELD WORDT OOK GELEVERD.

EENPRIMA WINKEL

Annemarie

Super!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Mooie website en voor 15 uur besteld, volgende dag al in huis. Regenboog was leuk ingepakt! Komt toch net iets leuker uit kartonnen doos :)

Emmelibe

Goed en snel

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Duidelijke website, snel besteld en geleverd, alles leuk ingepakt, heel professioneel!

Niki

Top!

Beschrijf hier uw ervaring met Villa Hoera

Ontzettend leuke artikelen online én snel in huis. Ik had vooraf gevraagd of het ingepakt kon worden en ook daar was aan gedacht.