Vindict

Gerrit Visser

Goede .voorlichting, goede wijnen en de bestellingen worden vlot geleverd

op dit moment géén

Jose

Goede wijnen, aardige mensen en geweldige service!

nee

Jan Oss

Zeer plezierig, werd goed en vaak op de hoogte gehouden van mijn bestelling !!!

Tip is deze; misschien een soort spaarsysteem voor vaste, particuliere klanten ?????

Hillenaar

Ondanks dat de doos met wijn beschadigd was, toch op tijd ontvangen

So far so good

prive aankoop

Een goede ervaring

alles is goed

Fam vd Nieuwenhuijzen

(Bewerkt)

Negatieve

Eerst De wijn leveren die men besteld!! en als hij niet leverbaar meer is?? eerst contact met de klant opnemen en anders een compensatie aanbieden ik heb gebeld maar geen reactie om te vragen of... Eerst De wijn leveren die men besteld!! en als hij niet leverbaar meer is?? eerst contact met de klant opnemen en anders een compensatie aanbieden ik heb gebeld maar geen reactie om te vragen of de wijn van 2018 ook goed is slechte zaak😢😢🍷 jullie kunnen zoveel ervaringen opvragen van klanten maar als je het Niet opvolgt dan leer je niets ik heb al 40 jaar eigen bedrijven maar je bent nooit uitgeleerd !!!!

Wouter

Mijn ervaring met Vindict is altijd goed: snelle service, prijs kwaliteit goed.

Nvt

Top

Geen fan van de bezorgdienst DHL

Ik wilde een artikel in de werbshop bestellen. Vooraf toch maar even gebeld of het op voorraad was. Dit werd bevestigd. Bestelling gedaan en betaald. Volgende dag een telefoontje dat het toch niet... Ik wilde een artikel in de werbshop bestellen. Vooraf toch maar even gebeld of het op voorraad was. Dit werd bevestigd. Bestelling gedaan en betaald. Volgende dag een telefoontje dat het toch niet voorradig was. Jamer! Wel de zelfde dag nog het betaalde bedrag terug ontvangen. Keurig!

Even goed kijken of iets écht op voorraad is wanneer daar naar gevraagd wordt.......

Reactie Vindict:

Allereerst hartelijk dank voor de beoordeling. Vervelend om te horen dat de service niet helemaal naar wens is geweest. December is voor ons een heel drukke en hectische periode wat natuurlijk geen... Allereerst hartelijk dank voor de beoordeling. Vervelend om te horen dat de service niet helemaal naar wens is geweest. December is voor ons een heel drukke en hectische periode wat natuurlijk geen excuus is, maar wel een uitleg waarom deze bestelling wellicht een beetje rommelig is gegaan. Excuses en hopelijk tot ziens in de webshop!