Vindict

movinc

Snelle levering, mooie flessen wijn spijt dat ik niet meer heb besteld echt wijnen waar de klant blij van wordt

af en toe stuurden jullie jaren een aardigheidje, dat was leuk..al lang niet meer en een (persoonlijk) bericht dat jullie ook blij zijn met bestelling is ook fijn. maakt het nog een betere... af en toe stuurden jullie jaren een aardigheidje, dat was leuk..al lang niet meer en een (persoonlijk) bericht dat jullie ook blij zijn met bestelling is ook fijn. maakt het nog een betere klantervaring.

Reactie Vindict:

Dank voor de mooie beoordeling! En we nemen je tip ter harte! Geniet van de wijn, cheers Vindict

Govert

Onze ervaring is tot op heden altijd zeer goed geweest. De selectie wijnen heeft ons tot op heden niet teleurgesteld.
Wij gehouden van “geurende” wijnen, die vinden we bij Vindicat. Service...
Wij gehouden van “geurende” wijnen, die vinden we bij Vindicat. Service is altijd zeer vriendelijk en begripvol.
Al met al een aanrader!!

Fijn als wijnen betaalbaar blijven, blijf zO doorgaan!! OOk voor de wijnen tot 10 euro.

Dank voor de mooie beoordeling! Cheers Vindict

André

Zeer tevreden, zoals gewoonlijk.

Nadat ik de bestelling had gedaan, werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd zou worden.
De uiteindelijke tijd klopte helemaal. De bestelling kwam goed, stevig verpakt aan.

Nee. Geen verbeter;unten.

Dank voor de mooie beoordeling! Cheers Vindict

Jwm Bedeaux

Goede CRM, actief via website, adequaat in levering en/of contact. Ook na overname

JWM Bedeaux

Goede website, actieve CRM, ook na overname
prima wijn en mooie aanbiedingen

(Bewerkt)

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een dag later een telefoontje dat de wijn was uitverkocht. dat was goede service, en een dag later had ik ook mijn geld weer terug. jammer dat de wijn niet... Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een dag later een telefoontje dat de wijn was uitverkocht. dat was goede service, en een dag later had ik ook mijn geld weer terug. jammer dat de wijn niet geleverd kon worden

als een product niet meer op voorraad is zou het handig zijn als dit op de website te zien is, dan is de route van betalen niet meer nodig.

Verkeerde jaargang geleverd - adequaat en snel opgepakt.

Reactie Vindict:

Goed om te horen dat het snel was opgelost! Geniet van de wijn, cheers Vindict

Supersnelle levering na bestelling