Vindict

Snelle verzorging van de bestelling. Ik moet nog uitvinden of de wijnen Ok zijn.

Duurzaamheid kan beter. Veel karton. Dat wordt weggegooid. Dat moet beter kunnen.
Toch!?

Reactie Vindict:

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat betreft de dozen: het klopt dat deze heel stevig zijn. De reden hiervoor is dat er met minder goede dozen beduidend meer breuk is, wat de duurzaamheid... Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat betreft de dozen: het klopt dat deze heel stevig zijn. De reden hiervoor is dat er met minder goede dozen beduidend meer breuk is, wat de duurzaamheid uiteindelijk ook niet ten goede komt. Vandaar dus dat bezorgdienst DPD waar wij mee samenwerken deze dozen heeft ontwikkeld.
We hopen natuurlijk dat de wijnen zullen bevallen & graag tot ziens bij Vindict. Cheers!

Goed en snel

nvt

Super

Zeer adequaat en snel gehandeld. Mijn complimenten.

Ingeborg van der Molen

Makkelijk bestelproces en zeer snelle levering. Wijnen zijn goed stevig verpakt en komen dus altijd heel aan! Leuke website met goede informatie over de wijnen.

Tijs

Goeie service en zeer snelle levering. Keep up the good work!

Ik had te laat besteld op een vrijdag met de zaterdag bezorgservice. Ik werd maandag gebeld met de vraag of ik het eerder binnen wou hebben. Topservice.

Zeer goed, gemakkelijk en klantvriendelijk bestelproces, snelle levering, goed verpakt zodat doos Brix niet beschadigd was.

Vlotte bezorging, goede wijn (behoeft geen krans)