Vindict

Bestellen via tablet bleek moeizaam. Via laptop beter maar mede omdat ik verschillende wijnen bestelde ging het toch niet echt soepel. Voor de rest prima met keuze voor afleveradres en snelle... Bestellen via tablet bleek moeizaam. Via laptop beter maar mede omdat ik verschillende wijnen bestelde ging het toch niet echt soepel. Voor de rest prima met keuze voor afleveradres en snelle terugkoppeling.

Website kan beter.

Reactie Vindict:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, zeer gewaardeerd! Wat betreft het niet helemaal soepel verlopen van de bestelling: kun je aangeven wat er onduidelijk was? Dan kunnen we daar wellicht... Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, zeer gewaardeerd! Wat betreft het niet helemaal soepel verlopen van de bestelling: kun je aangeven wat er onduidelijk was? Dan kunnen we daar wellicht nog een verbeterslag maken. Alvast bedankt.
Groet, Vindict

Carla Schuwirth

Snel, prettig en efficient

Tim

Product goed kunnen bestellen. En geleverd.

Bij de informatie van de Brix chocolade miste ik de toepassing bij droge witte wijn.

Beste Tim,
Beste Tim,
Dank voor je mooie beoordeling. Wat betreft droge witte wijn bij BRIX: dit is helaas geen lekkere combinatie, vandaar dat dit ook niet bij de BRIX staat vermeld. BRIX is vooral verrukkelijk bij zoete witte wijn, bubbels (deze kunnen droog soms wel lekker zijn bij BRIX), rosé en allerlei rode wijnen. Ik hoop dat dit verheldering geeft.
Groet, Vindict

Levering van wijnen is snel
zeer gode wijn

Snelle afhandeling.
Goede ervaring

zeer goede wijn

Pim van de Mortel

Zeer tevreden.Vandaag besteld is morgen in huis.Bestellen is eenvoudig.Hulde!

Ga zo door.

Ervaring is prima. Assortiment mag wat vaker uitgebreid worden.

Een heerlijke site om bij weg te dromen. Net als hun blad Winelife weet je helemaal niet wat je overkomt. Wat een heerlijk blad om mee te nemen op vakantie of je op de bank thuis op vakantie te... Een heerlijke site om bij weg te dromen. Net als hun blad Winelife weet je helemaal niet wat je overkomt. Wat een heerlijk blad om mee te nemen op vakantie of je op de bank thuis op vakantie te wanen. Ik zou niet meer zonder willen. Zo kunnen ze fantastisch wijn omschrijven waardoor het water je in de mond loopt. Een knop om de wijn dan te bestellen is dan snel gevonden. Leuk ook dat er af en toe prachtige wijnen in de uitverkoop komen of een leegverkoop van hun kelder.

Na bestelling kun je aangeven waar de bezorger de wijn kan afleveren. Maar ook waar de bezorger het van ons mag achterlaten (op eigen risico natuurlijk) mochten we onverhoopt niet thuis zijn. Een... Na bestelling kun je aangeven waar de bezorger de wijn kan afleveren. Maar ook waar de bezorger het van ons mag achterlaten (op eigen risico natuurlijk) mochten we onverhoopt niet thuis zijn. Een prachtige service natuurlijk.
Helaas gaat het daar dan mis. Ze plaatsen het niet op de gewenste plek, ze laten een briefje achter waar je het kunt ophalen. Kom je op de afhaalplek, ligt het er niet. Krijg je een mailtje in de loop van de dag dat het pakket alsnog wordt geleverd op de afhaalplek en dat je het na de drop kunt afhalen. Afijn, niet goed geregeld. Dit kan echt beter, nu is het een gedoe...

Reactie Vindict:

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, leuk om te horen!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, leuk om te horen!
Wat betreft de aflevering: wat vervelend dat dit nu niet op rolletjes verloopt. We werken met de bezorgservice van DPD en zullen hen dit absoluut doorgeven, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het een volgende keer wel goed gaat.
Mocht je ooit nog opmerkingen / vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen (020-4706050) of een email sturen. We helpen graag!
Proost,
Vindict