Vindict

Willem Jan

Zeer gunstige prijs en supersnelle levering. Aan het eind van de middag besteld en de volgende ochtend om 9 uur geleverd is natuurlijk extreem snel. Als nieuwe klant kreeg ik ook nog eens een... Zeer gunstige prijs en supersnelle levering. Aan het eind van de middag besteld en de volgende ochtend om 9 uur geleverd is natuurlijk extreem snel. Als nieuwe klant kreeg ik ook nog eens een cadeau. Kortom: een zeer goede ervaring met Vindict.

Karin

Prima informatie, leuke aanbiedingen, goede verzendafspraken

De verpakking van de wijn is uiterst veilig, maar omvangrijk en stinkend duur.
Enorme dozen met groot gewicht en zonder handvatten.
Waarom niet in een 'gewone' wijndoos van 6 of 12 stuks...
De verpakking van de wijn is uiterst veilig, maar omvangrijk en stinkend duur.
Enorme dozen met groot gewicht en zonder handvatten.
Waarom niet in een 'gewone' wijndoos van 6 of 12 stuks waarin ze klemvast zitten ingepakt?

Reactie Vindict:

Veel dank voor de prachtige beoordeling. Dat waarderen wij natuurlijk enorm.
Veel dank voor de prachtige beoordeling. Dat waarderen wij natuurlijk enorm.
Wat betreft verpakking: het zijn inderdaad zeer stevige dozen. De reden hiervoor is dat de vervoerder waar Vindict mee samenwerkt specialist is in het vervoeren van wijn en na veel testen tot deze dozen is gekomen omdat deze ervoor zorgen dat er nauwelijks breuk voorkomt. Bij minder stevige dozen kwam breuk substantieel vaker voor en dat is uiteraard niet wenselijk. Ik hoop dat dit helderheid biedt.
Geniet van de wijn!
Hartelijke groet, Vindict

Snelle, persoonlijke service. Wijn geleverd op de afgesproken tijd. Top!

Goed aanbod, makkelijk te bestellen.

(Bewerkt)

Heel tevreden over de snelle levering en de lekkere wijnen.

Marion

Goede keus, op tijd geleverd.

Het was voor ons de eerste kennismaking met Vindict en we zijn erg tevreden. Het is een duidelijke site met goede informatie over de diverse wijnen. De bestelling plaatsen ging vlot en we hadden het... Het was voor ons de eerste kennismaking met Vindict en we zijn erg tevreden. Het is een duidelijke site met goede informatie over de diverse wijnen. De bestelling plaatsen ging vlot en we hadden het pakket snel binnen zonder problemen.

Toet Advocatuur

Snelle en goede service.

Factuur heb ik nog steeds niet ontvangen. Dat is onhandig aangezien het zakelijk aankoop is.

Reactie Vindict:

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn te horen dat je zo positief bent over Vindict!
Wat betreft de factuur: ons systeem verstuurt na een bestelling en betaling een email ter bevestiging waar de factuur als bijlage bij zit. Omdat je aangeeft deze niet te hebben ontvangen, zal ik deze nog even per email toesturen.
Een mooie jaarwisseling!
Evelijn

Uitstekend en nel

Dave Crolla Makelaardij Maastricht

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie, snelle levering. We kregen een datum en zelfs een tijdstip doorgegeven wanneer onze bestelling werd geleverd. TOP service!