Vindict

Prima wijnen, nette prijs, uitstekende service en levering

Prima!

Nope

Corrie Beckers - van Rossen

Lekkere wijn. Snel thuis bezorgd. Goede informatie via de site.

Jammer dat we toch de wijn moesten ophalen bij een afleverpunt. We waarderen de thuisbezorging juist omdat we dan zelf niet zwaar hoeven tillen. Maar de wijn 12 flessen (2 doosjes) was in een doos... Jammer dat we toch de wijn moesten ophalen bij een afleverpunt. We waarderen de thuisbezorging juist omdat we dan zelf niet zwaar hoeven tillen. Maar de wijn 12 flessen (2 doosjes) was in een doos verpakt dus redelijk zwaar.

Reactie Vindict:

Beste Corrie,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent.
Beste Corrie,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent.
Wat betreft de bezorging en het ophalen bij een afleverpunt: we werken in Nederland met DPD/Vinologix omdat zij 1) gespecialiseerd zijn in het afleveren van wijn, en 2) gericht zijn op het leveren van een goede service. Deze service breidt zich steeds meer uit en momenteel is het zo dat je een bericht van ze ontvangt waarin je aan kunt geven als het aflevermoment niet uitkomt. Ook kun je dan aangeven wanneer het wel uitkomt of dat het bijv. bij buren kan worden geleverd. Het is nu zelfs ook mogelijk om de chauffeur op een kaart te volgen. Hopelijk heb je hier een volgende keer iets aan, want we snappen dat het tillen van een doos met 12 flessen best zwaar is.
Geniet van de wijn & graag tot ziens bij Vindict!

Goede en snelle service en erg klantvriendelijk.

Wanneer wordt gekozen voor afhaalpunt DPD kan geen afhaalpunt worden gekozen waardoor onduidelijk is dat de dag erna een e-mail van DPD volgt waarin alsnog een afhaalpunt kan worden aangegeven.... Wanneer wordt gekozen voor afhaalpunt DPD kan geen afhaalpunt worden gekozen waardoor onduidelijk is dat de dag erna een e-mail van DPD volgt waarin alsnog een afhaalpunt kan worden aangegeven. Overigens erg snelle bezorging!

Reactie Vindict:

Beste Deborah,
Allereerst heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling, zeer gewaardeerd!
Beste Deborah,
Allereerst heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling, zeer gewaardeerd!
Wat betreft het servicepunt: wanneer je in onze winkelmand bij bezorgopties 'servicepunt' aanvinkt, dan staat direct daaronder een button 'selecteer servicepunt'. Dit is dus de plek waar je aan kunt geven op welk punt je de bestelling af wilt halen. Ik hoop dat dit helderheid biedt voor een eventuele volgende bestelling. Mocht je er alsnog niet uitkomen, dan kun je ons uiteraard altijd even bellen (020-4706050) of mailen (mail@vindict.nl)
Geniet van de wijn & graag tot ziens bij Vindict!

Annelie

Heel leuk bedrijf met een persoonlijke noot: de wijnproeverij was weer gezellig en we hebben lekkere nieuwe wijnen ontdekt.
Goede website, snelle bezorging, meteen antwoord per mail, heerlijke...
Goede website, snelle bezorging, meteen antwoord per mail, heerlijke wijnen in iedere prijsklasse.

J Ruijgrok

Goed assortiment met aparte wijnen en snelle levering

Prima ervaringen / er zitten leuke en mooie wijnen tussen.
Ik moet nog wat meer proeven en proberen.

ik vind het prima zo en de bezorging is vriendelijk en perfect

Prima!
Je word gebeld mbt levertijd.
Boek als kado ontvangen:)

Uitstekend advies, snel verzonden, perfect verpakt én smaakt nog goed ook! klasse!

Erg goed wijnhuis met een site waarop duidelijk de verschillende wijnen worden beschreven. Ik koop er al jaren mijn 'huiswijn', de Colombelle, echt lekker voor een heel redelijke prijs. De keren dat... Erg goed wijnhuis met een site waarop duidelijk de verschillende wijnen worden beschreven. Ik koop er al jaren mijn 'huiswijn', de Colombelle, echt lekker voor een heel redelijke prijs. De keren dat we andere wijnen kochten werden we niet teleurgesteld. En ze zijn vrolijk, vriendelijk en goed in hun service.