Vindict

J. Theijs

Goede overzichtelijke site met veel onformatie

Ik bestel geregeld online. Fijn dat in Amsterdam keuze voor avondbezorging is. Altijd snel en vrolijk.

Niet echt

Han

Top
Geweldige service
Snel

Duco

Fijne winkel met deskundig personeel en goed aanbod

Had bestelling via de site gedaan met keuze 'ophalen in de winkel'. Was mij niet duidelijk dat dit dan niet direct in de winkel klaarstaat/vanuit de winkel geleverd wordt. Ook deze bestellingen... Had bestelling via de site gedaan met keuze 'ophalen in de winkel'. Was mij niet duidelijk dat dit dan niet direct in de winkel klaarstaat/vanuit de winkel geleverd wordt. Ook deze bestellingen komen vanuit het magazijn.
Misschien is het mogelijk duidelijker te vermelden dat 'ophalen in de winkel' ook een aantal dagen duurt. Of anders wel zorgen dat deze orders direct uit de winkel geleverd kunnen worden. In dit geval was de wijn op voorraad en hebben de medewerkers in de winkel het keurig opgelost.

Reactie Vindict:

Beste Duco,
Dank je wel voor je prachtige beoordeling! Zeer gewaardeerd en natuurlijk fijn om te horen.
Beste Duco,
Wat betreft het ophalen in de winkel: goed dat je het aangeeft. We hebben onder het kopje 'bezorgservice' onderaan elke pagina te vinden, een uitgebreidere uitleg staan over o.a. hoe winkelleveringen werken. We zouden dit graag in het winkelmandje erbij zetten, echter dan wordt de winkelmand te vol met tekst en onoverzichtelijk, vandaar onze keuze hiertoe.
Dank in elk geval voor je begrip en fijn dat je bestelling goed is afgehandeld in de winkel.
Graag tot ziens bij Vindict!

Goede wijnen, prima service, prijs-kwaliteiverhouding prima!

D. Warcup - van Eyck

Ik ben dol op zowel de wijnen van als de mensen achter Vindict. Ik vind dat ze verrassende keuzes maken voor hun assortiment en dat ze kundig en fris in hun vak staan.

Goede snelle bezorging. Ook tevens een klein boekje als aardigheidje, deze word erg gewaardeerd !

MarcelM

Informatieve webwinkel met handige selecties, zoekmogelijkheden en navigatie. Betaling en levering verlopen vlot. Assortiment is gevarieerd t.a.v. soorten wijn en prijzen.

Graag wat meer aandacht voor biologische wijnen. Daarnaast lijkt het mij aantrekkelijk naast kennismakingsdozen ook dozen samen te stellen voor de seizoenen; herfst en kerstwijnen, winterwijnen,... Graag wat meer aandacht voor biologische wijnen. Daarnaast lijkt het mij aantrekkelijk naast kennismakingsdozen ook dozen samen te stellen voor de seizoenen; herfst en kerstwijnen, winterwijnen, voorjaarswijnen, frisse witte zomerse wijnen voor buiten (ev. met verwijzing dinerrecepten 24Kitchen?). Daarbij twee varianten, één voor de smalle beurs en één voor de klant die wat meer kan besteden.

Reactie Vindict:

Beste Marcel,
Beste Marcel,
Hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling. Met betrekking tot biologische wijnen: we hebben steeds meer biologische wijnen en vinden het belangrijk dat boeren biologisch werken. Echter, we selecteren niet o.b.v. een officieel keurmerk. Allereerst omdat het veel administratie en extra kosten met zich mee brengt wat voor kleinere huizen vaak niet haalbaar is. Ook is het voor veel boeren een reden niet officieel biologisch te worden omdat ze dan bij uiterste nood de oogst kunnen redden door toch in te grijpen.
M.b.t. de seizoensdozen: we hebben al enkele jaren met veel succes een wijnabonnement 'seizoenswijnen' waar ook tips bij staan naar recepten op verschillende websites. Mocht je liever ad hoc een seizoenswijndoos willen ontvangen, dan kun je ons uiteraard altijd even bellen (020-4706050) of mailen, dan geven we je een persoonlijk advies. In dat geval kunnen we de doos ook op het gewenste budget afstemmen.
Nogmaals dank voor de mooie beoordeling & graag tot ziens bij Vindict!

Goede kwaliteit wijn
Genoeg keuze