Snelle levering binnen de afgesproken tijd.

Goed uitziende bomen,en daags voor levering belt het bedrijf op met een indicatie van het aflevermoment.

Geen.

Helemaal top. Flexibel, betrouwbaar en goede kwaliteit.

Persoonlijk

J van Eijk

2 lei beuken besteld en die zijn netjes optijd bezorgd tot achter in de tuin, geweldige service. Bomen zien er goed uit, tevens nog plant instructie's gekregen van de chauffeur

bezorgservice en de duidelijke website.

Peter van Wijk

Goed tevreden,
4 lei-haagbeuken besteld en twee dagen later al geleverd.
Vriendelijke bezorger en goed plantadvies gekregen.

Het lijkt me een no nonsens bedrijf, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen,

Daphne Koer

Overzichtelijke website.
Vriendelijke mensen die met enthousiasme iedere vraag beantwoorden.

Klantvriendelijk

I. Poucki

Wij hebben ook lei-bomen besteld en laten bezorgen en planten. Het is allemaal in een zeer vriendelijke sfeer, correct en vakkundig afgehandeld.

Familie Nolles

Wij hebben (lei)bomen besteld en laten bezorgen en planten. Je merkt direct dat je met een vakman te maken hebt met liefde voor het vak. Mooie bomen, zeer netjes aangeplant en een aantal nuttige... Wij hebben (lei)bomen besteld en laten bezorgen en planten. Je merkt direct dat je met een vakman te maken hebt met liefde voor het vak. Mooie bomen, zeer netjes aangeplant en een aantal nuttige tips mbt de verzorging, ook nog voor andere bomen/ struiken in de tuin. Harde werker. Vink bomen bevelen wij absoluut aan.

Ben

Mooie bomen en een vriendelijke behandeling ,zowel telefonisch en advies ter plaatse

goede levering

Ton Grootenboer

Ben zeer tevreden over het aanbod van bomen, advisering en plaatsen van de bomen. Wij bestelden 6 leilaurier bomen en zijn blij met de geleverd bomen. Ze werden goed gepland, en samen gesteld tot... Ben zeer tevreden over het aanbod van bomen, advisering en plaatsen van de bomen. Wij bestelden 6 leilaurier bomen en zijn blij met de geleverd bomen. Ze werden goed gepland, en samen gesteld tot een volledig rek. Nu moeten ze uitgroeien.
Er werd goed advies gegeven en alles op een vakkundige en sympathieke wijze.

Duidelijke afspraken

Ronald Fliek

Top, de service van Vinkbomen is uniek, daar kan geen tuincentra tegenop.

Ja, Ik had per abuis twee verschillende lengtes besteld en kreeg direct een mail of dit wel juist was. Vervolgens kreeg ik een uurtje later een mail of het uitkwam dat de bomen twee dagen later... Ja, Ik had per abuis twee verschillende lengtes besteld en kreeg direct een mail of dit wel juist was. Vervolgens kreeg ik een uurtje later een mail of het uitkwam dat de bomen twee dagen later zouden worden bezorgd. De levering geschiedde door de eigenaar zelf welke zeer attent en behulpzaam was. Na een aantal tips vertrok hij weer richting Ingen. Ik adviseer iedereen Vink bomen, waanzinnig aardige mensen met een grote gun factor. Ga zo door.

Ik zou heel graag ergens willen lezen hoe ik de producten dien te verzorgen, snoeien bemesten verplaatsen, ik ben een leek