Miranda Baart

Zeer goed

Snelle levering en goed advies

Willem Zwaan

Goede prijs/kwaliteit en correcte levering

Afspraak nakomen

Arjan

Prima site , en snel geleverd.

Prima site en snelle levering

N.v.t

Dirk Serneels

Service

Erik

Duidelijke website, goede service en snelle levering.

Op de website staat duidelijke informatie over de boom die wij zochten. De boom was snel besteld via de site en de levering was snel en netjes.

Kan geen verbeteringen bedenken.

Elly Stuy

Makkelijk en goede kwaliteit

duidelijke uitleg

W. Kuijpers

Mooie bomen

Info over levering was niet binnen gekomen, ook niet in spam. Moest ik achteraan bellen.

Frank van Rooijen

prijs en uitgebreid optiepakket leibomen

verzendkosten eerder benoemn

Loes Noppen

Ontzettend goede kwaliteit en ook nog voor een hele mooie prijs! Ik had bamboestokken besteld die ik zelf op ben gaan halen, daar moest ik een afspraak voor maken via de mail en ik werd vriendelijk... Ontzettend goede kwaliteit en ook nog voor een hele mooie prijs! Ik had bamboestokken besteld die ik zelf op ben gaan halen, daar moest ik een afspraak voor maken via de mail en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

De gehele bundel van 50 bamboestokken paste niet in de auto dus moesten we de bundel losmaken en 'los' in de auto leggen. Er werd gevraagd of het lukte en of er hulp nodig was. Ik ben dus erg tevreden over Vinkbomen!

Kwaliteit prijs verhouding

Debby Van der Linde

Matig

Duidelijke website

Een van de twee bestelde bomen werd verzwakt aangeleverd. Zit geen blad meer aan de boom en wordt niet vervangen, ondanks verzoek. Ik moet hem zelf zien te redden met iedere dag een halve liter... Een van de twee bestelde bomen werd verzwakt aangeleverd. Zit geen blad meer aan de boom en wordt niet vervangen, ondanks verzoek. Ik moet hem zelf zien te redden met iedere dag een halve liter water geven. Daar heb ik niet voor betaald, ik heb betaald voor een gezonde boom met blad, geen dode die gereanimeerd mort worden.