Wilco Regelink

Zeer goed. Ik werd zelf nagebeld omdat ik wat vergeten was.

HS

Matig

duidelijke omschrijving van de producten

De geleverde bomen hadden een zeer dunne stam (5,5 cm) terwijl op de website stond 6-8 cm.

Anja Van roosendaal-bijdevier

Prima,alleen jammer dat door drukte moesten wachten met bestellen,goed voor jullie … maar ik had ze nodig. Gelukkig alles goedgekomen

Goede communicatie

Nvt

Marion

Slecht

Meer klantvriendelijk zijn

Reactie Vinkbomen:

Beste Marion,
Beste Marion,
Jammer van uw slechte recensie. Helaas kwam u anderhalf jaar te laat met het feit dat uw bomen het niet goed deden. In het vervolg kunt u dit beter gelijk melden, want dan zoeken wij altijd een passende oplossing!
Vinkbomen

Gmm Zwarthoed

Goede levering en goede kwaliteit boompjes.

Goede levering en goede kwaliteit boompjes.

Een keuze in bezorgdatum zou fijn zijn geweest.

Marta Zielinska

Heel vriendelijk en hulpzaam mensen

Veel uitleg op de website, normale prijzen, heel vriendelijk, altijd bereikbaar mensen

De chauffeur die heeft de bomen geleverd verpest de hele sfeer. Had heel veel haast. Niet eens gepraat of geholpen om bomen naar binnen te krijgen. Maar met Vinkbomen zijn wij zeker blij!

Hans Seijnhaeve

Correcte prijs en levering

Aanplantservice niet altijd beschikbaar

A Blaauw

Ondanks dat ik blijkbaar niet helemaal goed besteld had, werd dit prima, en ook nog snel, opgelost!

Geen probleem maken van iets wat ik als klant niet goed gedaan heb, maar meedenken!

Thijmen Cornelissens

Goede en snelle reactie op vragen. Mooie producten geleverd. Echter was de bezorging niet klantvriendelijk. Wij moesten alles zelf uit de kar tillen.

Snelle reactie op vragen

De bezorging

marieke Elings

Super tevreden mooie bomen !

Duidelijk & snel.

Stel je kan niet leveren binnen de genoemde leverdatum, stel de klant daarvan op de hoogte.