peter costerus

Keurig bedrijf, snelle reactie op vragen

snelle levering, alles stond klaar toen we klaar toen we de bomen kwamen halen

Ajm Meijers

Alles goed: de boom, de communicatie, de prijs en levering

Duidelijk

M Kortlever

tevreden

tevreden

Greet Luesink

Prima bedrijf

Goed geïnformeerd en op tijd

Niet

Monique Hauwert

betrouwbaar

Dirk van der Leest

Goede kwaliteit

Netjes afgeleverd

A van Heemstra

Na 3 lei platanen te hebben besteld en geleverd, had ik enkele vragen die via e-mail en telefonisch duidelijk en op professionele manier werden beantwoord. Helaas ging gedurende de zomer 1 boompje... Na 3 lei platanen te hebben besteld en geleverd, had ik enkele vragen die via e-mail en telefonisch duidelijk en op professionele manier werden beantwoord. Helaas ging gedurende de zomer 1 boompje dood. Zonder enige discussie werd een nieuw boompje aangeboden en zonet begin november afgeleverd. De garantie die vooraf werd gegeven hierbij ruimschoots nagekomen. En vooral op een hele prettige manier. Vinkbomen kan ik iedereen aanbevelen!

Heel goed bereikbaar, telefonisch en e-mail. Afspraken volledig nagekomen. Geleverd volgens afspraak.

Niet echt.

Arie en Dianne

Een goed en duidelijke advies op het bedrijf, en hele mooie Eleagnus bomen geleverd en geplant

Vriendelijk en komen afspraken na

J Jansen

Telefonisch extra informatie gevraagd naast de al uitnodigende en informatieve website. De leibomen konden binnen mijn gewenste termijn bezorgd worden. Super service en mooie leibomen.

Een uitnodigende website met uitgebreide informatie.

Voorzover niet

Hendriksen

Wij hebben een aantal weken terug 2 bolcatalpa’s besteld die helaas geen bol vorm hebben. Vooral 1 was helemaal uit vorm, lossen takken slechte bladeren. Met beplanten gingen ze zo snel te werk dat... Wij hebben een aantal weken terug 2 bolcatalpa’s besteld die helaas geen bol vorm hebben. Vooral 1 was helemaal uit vorm, lossen takken slechte bladeren. Met beplanten gingen ze zo snel te werk dat er geen tijd voor advies over de afstand tussen de bomen was. Moest binnen no time aangeven waar de bomen moesten komen. Wel advies over verzorging. Omdat wij niet tevreden zijn over de kwaliteit en vorm van de bomen 4x een mail met foto’s verzonden, maar nooit een reactie ontvangen. Echt schandalig!!

Weet ik zo niet te noemen

After sales oppakken en aangeven dat de bomen er niet zo uit zien als op de afbeelding op de site. Verder beter advies bij beplanten, aangeven wat minimum afstand moet zijn tussen de bomen.