Helga Meuter

Prima ervaring

Goede informatie op de website, snel geleverd, op afgesproken tijdstip.

Marcel

Joey is een echte vakman die weet waar hij het over heeft en duidelijke uitleg geeft op je vragen. Ook zeer fijn dat Joey altijd even terugbelt mocht je het antwoordapparaat krijgen! De bomen die... Joey is een echte vakman die weet waar hij het over heeft en duidelijke uitleg geeft op je vragen. Ook zeer fijn dat Joey altijd even terugbelt mocht je het antwoordapparaat krijgen! De bomen die wij bij Vink Bomen hebben gekocht zijn netjes door ze geplaatst en zien er fraai uit!
Ook de service is meer dan goed; zelf nog een paar extra boompalen geplaatst vanwege de harde wind en Joey regelde dat er binnen enkele dagen nog extra boomband werd geleverd, zodat alles er mooi hetzelfde uit zag. Zeer tevreden over deze firma en de mensen die er werkzaam zijn. Absolute aanrader.

Er wordt tijd voor de klant genomen en ook na aanschaf staan ze nog steeds voor je klaar. Goede kennis van zaken.

Geen; alles gewoon zo houden

Jan de Jager

Snelle levering en goed product.

Uitstekend

Mooie bomen

Meer kluit aan wortels, wortels waren erg droog.

Jeroen Van A

(Bewerkt)

Nadat boom geleverd was zag ik dat er een tak gebroken was. Niet gelijk op gereageerd. Na enkele dagen kon ik bericht plaatsen over dit bedrijf. Hier had ik aangegeven dat het een prettig bedrijf is... Nadat boom geleverd was zag ik dat er een tak gebroken was. Niet gelijk op gereageerd. Na enkele dagen kon ik bericht plaatsen over dit bedrijf. Hier had ik aangegeven dat het een prettig bedrijf is alleen jammer dat er een tak gebroken was. Dezelfde dag ben ik gemaild met de vraag of ik terug wilde bellen. Dat heb ik gedaan en ze gaven gelijk aan dit heel vervelend te vinden en een nieuwe boom te willen brengen. Super fijne service. Een bedrijf die denkt in het belang van de klant.

N.v.t.

John Dunk

Grote keuze in bomen en goed advies.

Schappelijke prijzen.

Is niet echt geschikt om te gaan shoppen, geen nette paadje.

Komt afspraken na zoals het hoort👍

3 mooie leibeuken binnen 5 dagen keurig netjes geleverd

snelheid van leveren, kwaliteit van de bomen.

nvt

Bos

Uitstekend

Goed en snel contact

Iets uitgebreider qua fruitbomen, kon niet vinden welke soorten laag stam ze hebben. Via telefoon helemaal goed gekomen

Bij meerdere gelegenheden steeds een goede ervaring met dit bedrijf.

goed advies, snelle levering, goede prijs