Frank

We hebben anderhalf jaar geleden een pari-boy vernevelaar gekocht en deze ging stuk de druk was niet meer goed waardoor de vernevelvloeistof niet meer uit het mondstuk kwam. Ik heb Viber Medical... We hebben anderhalf jaar geleden een pari-boy vernevelaar gekocht en deze ging stuk de druk was niet meer goed waardoor de vernevelvloeistof niet meer uit het mondstuk kwam. Ik heb Viber Medical gebeld en kreeg een uiterst vriendelijke dame aan de telefoon die gelijk actie ging ondernemen. De volgende werkdag nam ze telefonisch contact met me op dat ze contact had gehad met de leverancier en of zij mijn telefoonnummer mocht doorgeven aan de leverancier. Hierop nam de leverancier binnen een uur contact met me op en maakte een afspraak om thuis langs te komen om de vernevelaar te bekijken. Afspraak gemaakt en jawel op het afgesproken tijdstip kwam de medewerker van de leverancier en heeft een onderdeel vervangen onder garantie en de vernevelaar doet het weer als nieuw. Ik vind de service en de snelheid waarmee dit probleem is opgelost top zowel van Viper Medical als de leverancier Pari-Boy.

Edward

(Bewerkt)

Ondeugdelijk product.
Reageren slecht op melden klacht.
Krijg mailtje met gaan het navragen.
Gebeld met klantenservice.
Die kunnen niet goed antwoord geven op m'n vragen
Ondeugdelijk product.
Reageren slecht op melden klacht.
Krijg mailtje met gaan het navragen.
Gebeld met klantenservice.
Die kunnen niet goed antwoord geven op m'n vragen

Heb een voorstel gedaan.
Foto's gemaild gisteren.

Nu nog geen antwoord
Weer een dag verder

Gaat lekker zo.....

Wat schets de verbazing.....
Deze review ingestuurd.....

Binnen het uur telefoontje.
Nu kunnen ze ineens wel instemmen met de door mij aangedragen oplossing.

Hoe zo de klant is koning.....
Komen ze met slap excuus ja sorry is druk hier.

Reactie Viper Medical:

Goedendag,
Wat jammer om te horen dat u het gevoel heeft dat uw klacht niet spoedig genoeg is opgelost. We zouden u graag uitleggen hoe onze klachtenprocedure verloopt zodat wij dit gevoel hopelijk kunnen wegnemen.
Wanneer er sprake is van een defect binnen de wettelijke garantietermijn heeft u als consument recht op een passende oplossing. U heeft recht op een reparatie, een nieuw product of u kunt het product retourneren, uiteraard zonder extra kosten. Helaas kon u zich in geen van deze opties vinden.
Uiteindelijk heeft u een eigen oplossing aangedragen waar wij, na intern overleg, in mee konden gaan. Wij doen altijd ons best om vragen via email en telefoon binnen 24 uur te behandelen. Helaas is het ons niet gelukt om ook binnen deze 24 uur de door u aangedragen oplossing uit te voeren. Op het moment dat u nog geen terugkoppeling van ons heeft mogen ontvangen, betekent dit natuurlijk niet dat wij niet hard werken om de case op te lossen.
Wij zien graag dat al onze klanten tevreden zijn met onze producten en service. Wij streven er altijd naar om klachten zo snel en goed mogelijk op te lossen. Soms zijn wij hiervoor afhankelijk van onze leveranciers en kan het dus iets langer duren voordat wij een oplossing kunnen bieden. We vinden het erg spijtig om te horen dat we uw klacht voor uw gevoel niet snel genoeg hebben kunnen verhelpen.
Als wij naar uw review kijken, spijt het ons om te zien dat uw case nog steeds niet naar tevredenheid opgelost lijkt te zijn. We horen graag hoe wij u nog verder kunnen helpen.

Privé eigen gebruik

Netjes en correct afgehandeld

Axf-group

Betaald en nog niets gekregen

Reactie Viper Medical:

Goedendag,
Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft mogen ontvangen.
Goedendag,
Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft mogen ontvangen.
Uw bestelling is geplaatst op 2 november en is ook op deze dag door ons verzonden. De tracking code sturen wij via email. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat deze in uw spam map terecht komt. Mocht u deze email niet hebben ontvangen, dan spijt het ons zeer. U mag altijd telefonisch en via email contact met ons opnemen. We hadden u hier graag mee geholpen.
Wij zien dat op 4 november de bezorgpoging niet is geslaagd en het pakket naar een PostNL afhaalpunt is gebracht. Een pakket blijft hier standaard 7 dagen liggen en gaat daarna retour afzender.
Wanneer wij de zending retour hebben ontvangen, nemen we graag contact met u op om de zending opnieuw gereed te maken.

Peter Schets

Stoelwielen besteld en geleverd

nomden

Snelle en nette levering

Hennie

Lamers Hermsen

Goed en vlot

Danielle

Duidelijk wat er allemaal is