Snelle afhandeling en correcte verzending, jammer dat levering post.nl niet even vlot verliep.

J Hut

Goede service snelle levering

leeuwerikje

Prima product met duidelijke voorlichting

M.Brosens

(Bewerkt)

Heb momenteel niets vernomen van mijn aankoop ( alcoholgehalte meter ik dacht 162Euro)
Enkel bericht dat ik mijn bestelling op internet kon volgen en later van hetzelfde bedrijf dat ze mijn palet niet konden traceren wegens???)
Sindsdien niets meer van hen,.Het bedrag is wel van mijn rekening.. nadat wij contact hadden, heeft u het probleem perfect loge anger.

Dokterspraktijk M.Brosens
Sint-Truidersteenweg 1 bus 10
3500 Hasselt
België

Goede ervaring

Corina Bronk

Netjes bezorgt

R. Ponne

Goede producten, snel levering. Vriendelijke website.

We hebben de afgelopen jaren 3 keer een zadelkruk besteld. Kwaliteit is uitstekend en levering elke keer binnen een week. Over de klantenservice kan ik niets zeggen want het is nog niet nodig... We hebben de afgelopen jaren 3 keer een zadelkruk besteld. Kwaliteit is uitstekend en levering elke keer binnen een week. Over de klantenservice kan ik niets zeggen want het is nog niet nodig geweest om contact op te nemen.