Snelle bezorging goede prijs kwaliteit , en belangrijkste werkt ook nog goed
JW
Door eigen spelfout in mijn e-mail adres gebeld en werd keurig geholpen. Ze hadden een e-mail gestuurd met voorstel van alternatieve kleur omdat de bestelde kleur niet leverbaar was. Deze mail heb...Door eigen spelfout in mijn e-mail adres gebeld en werd keurig geholpen. Ze hadden een e-mail gestuurd met voorstel van alternatieve kleur omdat de bestelde kleur niet leverbaar was. Deze mail heb ik niet gehad en na een paar dagen ben ik toch gaan bellen... heel vriendelijk geholpen en e-mail aangepast, kleur gewijzigd en het juiste e-mail adres doorgegeven.
Prima lisbreukband GM Medical mooie kwaliteit en effectief
Melanie feiken
Netjes en betrouwbaar
Snelle levering. Goede service. Ik had een maat te groot besteld (duimbrace). Kon na telefonisch overleg direct komen ruilen. (Ik woon in Groningen; magazijn is daar ook gevestigd). Aardige...Snelle levering. Goede service. Ik had een maat te groot besteld (duimbrace). Kon na telefonisch overleg direct komen ruilen. (Ik woon in Groningen; magazijn is daar ook gevestigd). Aardige medewerkers.