Goede levering

Goede ervaring. Snelle, tijdige levering.

Ik ben naar tevredenheid geholpen.

Goede kwaliteit en snelle service

Alles prima, vlotte afwerking, ding functioneert prima

H.Schins

Er was op de eerste bestelling voor mij niet duidelijk dat er een opbergzakje bij inbegrepen was waardoor ik er een los zakje bijbesteld heb wat niet nodig bleek en met 2 zakjes zit .

Reactie Viper Medical:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te schrijven over uw ervaring met ViperMedical! Vervelend om te horen dat u niet goed geïnformeerd was over het opbergzakje dat gratis meegeleverd was. Als het... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te schrijven over uw ervaring met ViperMedical! Vervelend om te horen dat u niet goed geïnformeerd was over het opbergzakje dat gratis meegeleverd was. Als het goed is heeft u inmiddels contact gehad met een college van ons omtrent het retour sturen van uw te veel bestelde opbergzakje.
Wij hopen dat u daarmee goed geholpen bent. Mocht u verder nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via info@vipermedical.nl of bel met 050 549 10 81.
Vriendelijke groet,
Klantenservice
ViperMedical.nl

Goede voorlichting, snelle levering

b.r,zweers

Goede en snelle levering

N. Gielen

Prima webshop. Alleen kwam het product niet volledig overeen met het product van de webshop. Geleverd op afgesproken tijdstip en keurig verpakt

Reactie Viper Medical:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te schrijven over uw ervaring met Viper Medical! Wij gebruiken deze ervaringen om onze service richting u, de klant, te verbeteren.
U geeft aan dat u een...
U geeft aan dat u een compleet ander setje TumTummy's heeft ontvangen dan dat u bestelt had. Kunnen wij u hier nog ergens mee helpen?
Mocht u nog vragen of andere verzoeken hebben dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via info@vipermedical.nl of te bellen met 050 549 10 81. Wij helpen u graag.
Vriendelijke groet,
Klantenservice Viper Medical