Kwaliteit van de vis

Eugene Hermans

Eerste bestelling. In het algemeen zeer tevreden.

Mooie vis, goed verpakt, goed gekoeld en snel geleverd.

Bij de rode poon staat vermeld: "Wij maken deze vis voor u schoon". Tevens is een foto naast de tekst geplaatst van een schoongemaakte rode poon. Echter er werden niet schoongemaakte rode ponen... Bij de rode poon staat vermeld: "Wij maken deze vis voor u schoon". Tevens is een foto naast de tekst geplaatst van een schoongemaakte rode poon. Echter er werden niet schoongemaakte rode ponen geleverd.

Dennis Mulder

Ik heb een hele zalm besteld. Deze werd zoals afgesproken de volgende dag keurig bezorgd. De zalm was van zeer goede en verse kwaliteit. Bovendien goed verpakt. Een aanrader dus!

Eenvoudig te bestellen. Duidelijke communicatie. Goede prijs en kwaliteit.

Misschien nog in het bestelproces vertellen door wie het bezorgt wordt en hoe verpakt? Misschien stond dat er wel, maar dan heb ik t gemist.

Ze maken waar wat ze beloven.

Goede kwaliteit, matige site (wordt altijd binnen 24 uur verzonden niet correct)

Zeer goede kwaliteit

Werk de site bij!

Loes en Harry Coljee

Eerste ervaring was goed

Snelle levering telefonisch had ik wat vragen over Vis Prima geïnformeerd hierover.

Meer adverteren.

Privé, Buijs

Uw bedrijf levert echt verse vis, maar dat doen andere bedrijven ook, de prijzen van verse vis (niet schoon gemaakt) zijn aan de hoge kant . Aan deze vis hoef je niets te doen dus kan best... Uw bedrijf levert echt verse vis, maar dat doen andere bedrijven ook, de prijzen van verse vis (niet schoon gemaakt) zijn aan de hoge kant . Aan deze vis hoef je niets te doen dus kan best goedkoper. (LEG UIT?) Verder bent u betrouwbaar en heel klant vriendelijk

Telefonisch een bestelling doen is mogelijk (Christiaan c.q. André Buijs Rozenburg)
Op internet staat niet alles

Op de web side staat niet alles wat u levert. B.v. een hele Kabeljouw vers en alleen gestript, En diverse andere producten,

Mil -Belgie

Erg goede ervaring!(al 5 x besteld ) Verder zeer tevreden over de levering en kwaliteit!
gewoon perfeckt.

Uitstekende service voor topproducten! Voor herhaling vatbaar

Professionalisme ten top, zowel qua levering als kwaliteit.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Versheid producten

Alles perfect in orde, goede communicatie en vers geleverd.

Werd meteen gecontacteerd om mijn vragen te beantwoorden. TOP!

Misschien nog iets duidelijker formuleren bij verzending dat dit enkel kan op werkdagen. Staat niet overal vermeld. Er staat voor 12u besteld, dag erna geleverd, maar dit geldt enkel op werkdagen en... Misschien nog iets duidelijker formuleren bij verzending dat dit enkel kan op werkdagen. Staat niet overal vermeld. Er staat voor 12u besteld, dag erna geleverd, maar dit geldt enkel op werkdagen en staat er niet bij vermeld. Voor de rest absoluut geen commentaar hoor.