Kwaliteit van de vis

Goede service, makkelijk te bestellen, tijdige levering, kwaliteit vis!

Erg duidelijke site ,mooie producten,

Na misverstand tav leverdatum geweldige service

Van Empel

Betrouwbaar en écht verse vis

Bij beschrijving vd zeetong staat: kant en klaar. Daar betaal je ook extra voor. Ik was in de veronderstelling dat deze dan ook vrij van kop en ingewanden zou zijn. Dat was niet zo. Dat viel mij... Bij beschrijving vd zeetong staat: kant en klaar. Daar betaal je ook extra voor. Ik was in de veronderstelling dat deze dan ook vrij van kop en ingewanden zou zijn. Dat was niet zo. Dat viel mij tegen

Reactie Vis-winkel-online.nl:

Bedankt voor het invullen van de review, Alle tong die te koop is waar dan ook dient met de kop er nog aan gekocht te worden. Soms is dit bij sliptong niet het geval. Wij zullen dit in de... Bedankt voor het invullen van de review, Alle tong die te koop is waar dan ook dient met de kop er nog aan gekocht te worden. Soms is dit bij sliptong niet het geval. Wij zullen dit in de omschrijving er bijzetten want voor ons is dit vanzelf sprekend. Groet vis-winkel-online.nl

Alles was vers en op tijd geleverd.

Alles was vers afgeleverd zoals beloofd en de service was goed.

geen verbeterpunten nodig

Alex Langkemper

Super snelle levering, ondanks te late bestelling.

Snelle levering.

Richard Koomen

Goede ervaring, zou hier een volgende keer weer bestellen

snel antwoord op een mail

ik wil de volgende keer een kleinere zalm bestellen. Nu kon ik alleen een mega grote zalm bestellen

Voor de eerste keer besteld en zullen dit nog heel zeker vaker doen.

Uitstekende prijs/kwaliteit en service

Verse vis, goed gekoeld geleverd op datum die ik had gevraagd. Prijs beter dan in lokale viswinkel.

Y. Nipperus

Prima ga ik zeker weer doen, normaal reed ik voor zo,'n grote zalm naar scheveningen

Mooie vis, prima bezorgd en telefonisch goed bereikbaar

Voor dat je gaat bestellen via het formulier al weten dat je een bezorgdag kunt aangeven want daarvoor ging ik nu bellen

Goede mooie zalm. Prima verpakt en snelle bezorging

Kwaliteit

Een tijdsindicatie via sms over bezorging.