Kwaliteit van de vis

Dick de Zwart

Vriendelijk, informatief en goed spul

Assortiment

Martin Meijer

Onlangs voor de tweede maal Oosterschelde kreeften besteld. Kwamen keurig op aangekondigde tijd, in prima conditie. Leverden, evenals de vorige keer, een feestmaal op!

Adequate track & trace service

Misschien zou u informatie over thuis verder bewaren van het product kunnen bijvoegen.

Pieter Vlaeminck

Heel goed!

Duidelijke website, direct telefonisch beschikbaar en hulpvaardig, correcte levering en verpakking.

Nog duidelijker in de kijker zetten wanneer er verpakt wordt en verstuurd. (en vooral waarom!)

Teit Uldal / Dantech bv

Positief. We zijn al vaste klant

Snelle reactie

Spaarsysteem/speciale akties voor terugkerende vaste klanten.

Joost

Uitstekend

jeanne de vos

Ik ben zeer tevreden , ik woon in België en de vis kom koud en zeer verzorg bij mij

zeer eerlijk

niets kan beter , doe zo voort

Jeaninne Lemmens

De adres labels waren verkeerd geplakt maar een geluk bij een ongeluk dat jullie verpakking stuk was! De zeer alerte en vriendelijke koerier zag dat er een zalm naar buiten keek uit de kapotte... De adres labels waren verkeerd geplakt maar een geluk bij een ongeluk dat jullie verpakking stuk was! De zeer alerte en vriendelijke koerier zag dat er een zalm naar buiten keek uit de kapotte verpakking en mijn leverbon zat erin en zo kon hij de situatie ter plaatse recht zetten. Een waterkansje als je bij de laatste leveringen zit.

Verse vis

De verpakking en aub correct adres labels plakken.
De verpakking en aub correct adres labels plakken.
En de informatie is niet voor elk product compleet b.v. de Fruits de Mer 1kg, het is niet duidelijk dat dit een diepvries product is. Vergelijk met de tekst van b.v. Scampi’s 16-20 (10-15 stuks).

Reactie Vis-winkel-online.nl:

Hartelijk dank voor uw review! Wij hadden het inderdaad gehoord dat de chauffeur het had opgelost. Smakelijke groet Chris

Karen du Pont

Uitstekende service, uitstekende kreeft, oesters en paling!

Verser dan vers!

Nvt

Bob Houtenbrink

Oplossingsgericht

Klantgericht

Geen postnl gebruiken

Leo Sanders

Reeds meerdere jaren klant. Alles steeds volgens afspraken en correct.

Kwaliteit

Alles oké