Kwaliteit van de vis

Prima!!

Duidelijke informatie

Super! top Service

Correcte behandeling t.o.v. de klant, supersnelle levering, prachtig en proper verpakt

Nihil

Krab besteld voor de kerst. Dit zou op zaterdag geleverd worden, maar vanwege vertraging bij de postNL werd dit later. Gelukkig uiteindelijk toch de dinsdag voor kerst binnen. Meerdere keren gebeld... Krab besteld voor de kerst. Dit zou op zaterdag geleverd worden, maar vanwege vertraging bij de postNL werd dit later. Gelukkig uiteindelijk toch de dinsdag voor kerst binnen. Meerdere keren gebeld met Viswinkel-online en gelukkig kon werd het anders ook netjes opgelost en had ik het alsnog dinsdag kunnen ophalen. Ze dachten goed mee en hielden mij goed op de hoogte van alles

Goeie communicatie naar de klant, werd op tijd verstuurd, zeer klantvriendelijk en ze dachten goed mee voor een oplossing.

Niet met postNL werken rond de kerst, die maken er een zooitje van. Gelukkig hadden ze voor de laatste bestellingen voor de kerst een ander transport bedrijf.

Reclame

Slechte kwaliteit mosselen. Veel weggegooid. Durf ze niet te eten

goede oesters

verzending met postNL, je kan het niet laten verzenden naar een afhaalpunt als je overdag niet thuis bent

Van Esch BV.

Prima, verse vis en op tijd geleverd! Erg tevreden.

Heerlijk. Goede reacties.

Geen, alles was prima.

Kim Cuypers

Klantvriendelijk

Christian van de Brug

Mijn ervaring was erg vreemd aangezien de levering 5 dagen vertraging had. Ik had meer dan 100 oesters besteld en die hebben meer dan 4 nachten geen koeling gehad ben ik bang. IK had maandag nacht... Mijn ervaring was erg vreemd aangezien de levering 5 dagen vertraging had. Ik had meer dan 100 oesters besteld en die hebben meer dan 4 nachten geen koeling gehad ben ik bang. IK had maandag nacht besteld en Ik kreeg dinsdag een bericht dat de bestelling tussen 17:30 en 20:30 zou arriveren. vervolgens krijg ik die avond een bericht dat mijn pakket is vertraagd, en zo ging dat de volgende dag ook totdat ze op vrijdag avond een keer langs kwamen. Nu heb ik een paar oesters gegeten en 2 dagen later was ik behoorlijk ziek. ( symptomen van een buikgriep ) Het kan natuurlijk ook iets anders zijn maar ik vind het raar dat juist een vers product er zo lang over doet aangezien dat ten kosten van de versheid gaat. Nu heb ik de rest van de oetsers ingevroren omdat ik eigenlijk niet goed weet of de oester nu wel of niet goed zijn. Erg zonde dus.

verpakking

Verse producten
Levering op gewenste dag

Van Amerongen

Mooi frisse producten.

De mosselen zijn voortreffelijk.

niet van toepassing. Tot volgende keer.