Kwaliteit van de vis

Arjan

Goed producten

Op zaterdag bezorgen. Kreeft is voor ons een weekendverwennerij. In weekend ebben we tijd om te besteden aan lekkere en meer ingewikkelde maalden. Doordeweeks eten we geen 60 euro kreeft op een... Op zaterdag bezorgen. Kreeft is voor ons een weekendverwennerij. In weekend ebben we tijd om te besteden aan lekkere en meer ingewikkelde maalden. Doordeweeks eten we geen 60 euro kreeft op een woensdagavond.

Herman

Helaas ging de bestelling mis. Na contact werd het ontbrekende deel alsnog opgestuurd.
Degene die het kado ontving kon dus niet genieten van beide producten in de zending.

Als er wat 'goed gemaakt gaat worden' na een misser verwacht je meer dan alleen het oplossen van de fout.

Het is natuurlijk prachtig dat je dicht bij de bron verse vis kunt bestellen, net zo vers of verser dan in een winkel. In plaats van dat de vis eerst naar een groothandel gaat, dan naar een winkel... Het is natuurlijk prachtig dat je dicht bij de bron verse vis kunt bestellen, net zo vers of verser dan in een winkel. In plaats van dat de vis eerst naar een groothandel gaat, dan naar een winkel en dan pas naar mij, koop ik nu direct in Yerseke.

Goede keus en duidelijke informatie. Wat echt handig is: je kan van te voren bestellen en een bezorgdatum opgeven. Zo weet je zeker dat je op het juiste moment de meest verse vis ontvangt.

Het was me niet duidelijk wanneer de vis wordt verpakt en hoe lang deze dan na ontvangst nog goed is. Na een telefoontje was dat duidelijk. Misschien zou dat op de site wat duidelijker kunnen worden... Het was me niet duidelijk wanneer de vis wordt verpakt en hoe lang deze dan na ontvangst nog goed is. Na een telefoontje was dat duidelijk. Misschien zou dat op de site wat duidelijker kunnen worden vermeld.
De vis wordt geleverd in piepschuimdoos met koelelementjes. Niet duidelijk is: wat doe hier mee op een milieu-verantwoorde manier? Kan dat zo maar weggegooid?

De eerste keer dat ik vis online heb besteld! De bezorging was snel en perfect gepakt, de kwaliteit was goed en dat is fijn, dus volgende keer bestel ik weer bij vis online. Een minpuntje, ik dacht... De eerste keer dat ik vis online heb besteld! De bezorging was snel en perfect gepakt, de kwaliteit was goed en dat is fijn, dus volgende keer bestel ik weer bij vis online. Een minpuntje, ik dacht dat ik visfilet had besteld zonder graten maar er zaten een paar hele grote in…

Duidelijke site

Nee hoor, ik vond het prima.

Herman

Oesters besteld met wijn en mesje.
De wijn en oesters waren vergeten in de bestelling mee te sturen. Dit heeft hr. Vd Poel snel opgelost en goedgemaakt met iets extra's.

Zeer goede aftersales

Iets meer aandacht aan het compleet verzenden van de bestelling.

Willem Eekman

Een zeer goede en aan te bevelen winkel om verse waar te kopen. De levering was correct en op tijd en prima verpakt en de mosselen waren een zeer goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en vers.

Mosselen misschien ook per kilo i.p.v 2 kilo verpakken

Marcus

Heel fijn en de vis is echt overheerlijk. Ik bestel graag opnieuw bij ze.

Heel fijn en de vis is echt overheerlijk. Ik bestel graag opnieuw bij ze.

Na mijn bestelling eerst overlegd over de leveringsdag, zodat we ook daadwerkelijk thuis konden zijn. De vis is vacuümverpakt en kan zo de vriezer of koelkast in.

inmiddels hebben we de zalm gegeten en het is overheerlijk. Top kwaliteit! Ga zo door!!

Persoonlijk contact
Top kwaliteit
Goede verpakking
Goed verpakt

Snel en makkelijk, is zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes in doos gekoeld afgeleverd.

jeantje

PERFECT

prijs en kwaliteit : boven verwachting

GEEN

A. Vlugt

Had speciale verzoeken waar ze prima rekening mee hebben gehouden.

Directe communicatie, erg persoonlijk.