Hadden eerst clusosamine en vitamine pillen, nu vitapro goede verandering geweest.
Thim Koopman
Duurt even voordat het werkt, maar voel me er goed bij! Niet meer snotterig of grieperig en een betere conditie
T. Posthumus
Geen resultaat dus opgezegd
JC Welleman
Heb donderdag 21/12 telefonisch afgesproken dat pas medio februari 2024 een nieuw pakket met tabletten zou worden verstuurd omdat ik er nog heel wat in voorraad heb. Nou lag er gisteren 22/12...Heb donderdag 21/12 telefonisch afgesproken dat pas medio februari 2024 een nieuw pakket met tabletten zou worden verstuurd omdat ik er nog heel wat in voorraad heb. Nou lag er gisteren 22/12 toch weer een pakket in de bus. Hoe kan dit???
Jaap van Dongen
Komt betrouwbaar over
Annelien Jansen
Iets fitter en minder pijn in mijn knieën
G. De Vries
Ik heb fibromyalgie en ik merk dat mijn hersteltijd is verbeterd.
anne van beek
Het help mij wel
Jo van Gerwen
Makkelijke communicatie. Als je iets wilt weten is een simpel belletje voldoende. De bestelling wordt altijd op tijd geleverd. En de supplementen voldoen aan de vooraf gewekte verwachting.
Erwin
Het bedrijf is moeilijk te bereiken en dat in 2023, dat kan alleen maar met opzet zijn