VitaePro

S.Weeda

Ik dacht hiervan merkbaar (energie)verbetering te ervaren; maar dit blijft na ruim 3 maanden (nog steeds) uit.

Hallo S. Weeda,
Hallo S. Weeda,
Jammer dat u nog geen positief effect van VitaePro heeft ervaren.
VitaePro is een voedingssupplement en voedingssupplementen hebben over het algemeen langer de tijd nodig voordat u daar de effecten van merkt.
We adviseren VitaePro 4 tot 6 maanden de kans te geven, maar horen vaak van klanten dat ze de eerste positieve effecten ervaren na 2 á 3 maanden dagelijks VitaePro te hebben ingenomen.

Antoinet Bos

Gebruik dit nu vanaf 16 mei 2023 maar heb nog niet het gevoel dat het ook maar iets werkt.

Hallo Anoinet,
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Helaas is VitaePro geen wondermiddel of pijnstiller.
VitaePro is een voedingssupplement ter ondersteuning van bewegen.
Zo bevat...
Hallo Anoinet,
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Helaas is VitaePro geen wondermiddel of pijnstiller.
VitaePro is een voedingssupplement ter ondersteuning van bewegen.
Zo bevat VitaePro naast vitamine D ter ondersteuning van de spieren en het plantenextract Boswellia Serrata om de gewrichten soepel te houden, ook vitamines die helpen energie vrij te maken uit uw voeding, antioxidanten ter bescherming van uw cellen, en omega3-vetzuren ter ondersteuning van de normale werking van het hart.

koops

Ik hoor van andere mensen dat het niet helpt

Hallo Koops,
Hallo Koops,

Hans Huijser

Goed georganiseerd

TON BECKERS

Ze houden zich aan hun afspraken

Elias Hendrik Quartel

Goede service en altijd op tijd met volgende bestelling !

Elke

Maar zou willen dat het sneller hielp

H.J.G. te Stroete

Goed en vriendelijk bedrijf. Ben onvoldoende deskundig om gezondheidsclaims al dan niet te onderschrijven. Ben wel geschrokken van het commentaar van die schaatser Wennemars die aangaf dat hij het... Goed en vriendelijk bedrijf. Ben onvoldoende deskundig om gezondheidsclaims al dan niet te onderschrijven. Ben wel geschrokken van het commentaar van die schaatser Wennemars die aangaf dat hij het alleen voor het geld heeft gedaan. Levering is goed en ook klantenservice functioneert goed

Dick van Driel

Ik weet nog niet of het product vruchten af gaat werpen, want ik ben pas een aantal weken bezig. Het contact tot nu toe met het bedrijf is goed