VitaePro

Jan Koers

Minder pijn en stijfheid in bovenbenen en knieën.
Maar heb ook aqupunctuur en doe qigong oefeningen, dus welk deel van de vebetering komt door vitaepro?

Liz Bolsius

Sinds ik ViteaPro gebruik heb ik gemerkt dat ik soms weer zonder mijn traplift naar boven kan gaan. Ok heb ik minder pijn in mijn knieën. De levering is goed, alleen kan er wat mij betreft iets meer... Sinds ik ViteaPro gebruik heb ik gemerkt dat ik soms weer zonder mijn traplift naar boven kan gaan. Ok heb ik minder pijn in mijn knieën. De levering is goed, alleen kan er wat mij betreft iets meer tijd tussen zitten. Ik heb nog iets minder dan een halve strip in gebruik en heb nog 3 verpakkingen in de voorraad vanwege de snelle levering. De verpakkingen zijn prima en als je belt wordt je ook heel vriendelijk te woord gestaan. Prima klantenservice!!

Janneke Hendrikx

Mijn spieren en gewrichten zijn veel soepeler. Ik heb minder vaak last hoofdpijn. Levering van het product verloopt heel goed.

Jan-Harm Siepman

Of het werkt weet ik nog niet Merk er niets van

M.J. Hazenberg-de Groot

Erg goed

Albert Reeders

D ervaringen zijn goed wordt regelmatig op de hoogte gehouden van het product

Sonja Schroder

Ze zijn heel vriendelijk
De verpakking ziet er goed uit

Bert van der Schans

Ik heb veel pijn aan mijn heup(moet eigenlijk vervangen worden) maar door VitaePro is de pijn makkelijker te dragen en kan de noodzakelijke operatie nog wat uitgesteld worden

Willie Nieuwenhuizen

Goede service 👍