Prima, fietsje snel geleverd en fijn product. Neerzetten, uitklappen, een verstrlschroef erin en fietsen maar!

Heb de Cubii fietsstoel besteld. Bestelproces was duidelijk. Bezorging was snel en stipt. Ben blij met het product.

Rita uit Rotterdam

Goede service bestaande uit uitgebreide beantwoording van vragen vooraf via Whatsapp en levering zoals toegezegd.

Betrouwbare levering

Heb de aankoop van Cubii Jr via de website geregeld. Snelle en vlotte levering. Toen ik via een review melding wou maken van vreemd geluid werd proactief via mail contact met me opgenomen en werden... Heb de aankoop van Cubii Jr via de website geregeld. Snelle en vlotte levering. Toen ik via een review melding wou maken van vreemd geluid werd proactief via mail contact met me opgenomen en werden oplossingen aangereikt. Was aangenaam verrast door de service en buitengewone klantvriendelijkheid! Ben ook heel tevreden over het product.

Hanneke

Prima geholpen nadat ik telefonisch had in gesproken, vlot daarna werd ik gebeld. Heel vriendelijk en correct

Ik ben erg tevreden over vital today.
De desk cycle was duidelijk omschreven op de website, werd snel geleverd en bevalt uitstekend. Het fietst heel soepel en zonder geluid.

I. Zw

Ik heb van dit bedrijf een Deskbike aangeschaft die de volgende dag al naar mij verzonden werd. Het product bleek bij montage een zeer ongebruikelijke fabricagefout te hebben en heb het in overleg... Ik heb van dit bedrijf een Deskbike aangeschaft die de volgende dag al naar mij verzonden werd. Het product bleek bij montage een zeer ongebruikelijke fabricagefout te hebben en heb het in overleg direct retour kunnen zenden. De volgende dag hadden zij mij alweer een nieuwe toegestuurd. Ik had ook vermeld dat ik toch liever een andere kleur wou en dat was ook geen enkel probleem.
Hele vriendelijke mensen en een fantastische service, kortom een echte aanrader.
ps. bovenop ook nog eens voordelige prijzen!

Ik was erg verrast door de snelle levering, waarvoor dank.