Prima webshop, snel antwoord en duidelijke uitleg/advies. Product snel verzonden en in prima staat ontvangen
Ik bestelde een Cubii, maar deze bleek niet te kunnen opladen. Na contact hierover opgenomen te hebben met het bedrijf, werd er meteen goed gecommuniceerd over de te nemen stappen om tot een...Ik bestelde een Cubii, maar deze bleek niet te kunnen opladen. Na contact hierover opgenomen te hebben met het bedrijf, werd er meteen goed gecommuniceerd over de te nemen stappen om tot een oplossing te komen. Uiteindelijk kon ik de defecte Cubii retourneren en kreeg ik een nieuwe, die naar tevredenheid werkt. Dit soort dingen kunnen gebeuren; het gaat erom hoe een bedrijf het afhandelt. In mijn geval prima, snel en dienstbaar. Ik ben er tevreden over.
jan
Een prima magnetrainer gekocht dit product is aan te raden uitstekende service
Rietje
De aankoop is zeer goed afgehandeld! Ook op de vragen die ik nog had werd direct gereageerd . Ben zeer tevreden !
Contact via website alleen. Deskbike online besteld en twee dagen later was hij geleverd.
Elize e.linden42@upcmail.nl
Een zeer goede site waar je de producten uitstekend kunt bekijken. Snel telefonisch contact gehad om nog beter af te stemmen welk apparaat het beste bij mij zou passen. De keuze viel...Een zeer goede site waar je de producten uitstekend kunt bekijken. Snel telefonisch contact gehad om nog beter af te stemmen welk apparaat het beste bij mij zou passen. De keuze viel op de Cubii jr, de ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Ik vind de Cubii jr een vinding. Moest eerst even wennen. Langzaam opbouwen. Ik heb heel veel beperkingen, kan eindelijk weer bewegen in een week tijd fiets ik al zeker 2x 40 min per dag terwijl ik achter de computer zit te werken. Het is een prettige, niet belastende beweging. Ik ben er erg blij mee!
Super vriendelijk en service gericht.
Na nogal wat zoeken omdat ik met het fenomeen thuisfietsen bekend ben, heb ik na een verhuizing besloten om vital today in zee te gaan. na een bijzonder plezierig persoonlijk contact, waarbij i...Na nogal wat zoeken omdat ik met het fenomeen thuisfietsen bekend ben, heb ik na een verhuizing besloten om vital today in zee te gaan. na een bijzonder plezierig persoonlijk contact, waarbij i mij als de heer GROEN (* 1928) voorstelde ivm met onze privacy, en de uitstekende ,informatie op het web , besloten om de FitQuick aan te kopen met als voornaamste argument dat er geen mechanische sleepfunctie is maar een inductie magneet. wat niet kan inslijten. levering correct, het in elkaar zetten, met mijn leeftijd, makkelijk en het gebruik een genot. jammer dat ik er niet eerder, na twee eerdere niet echt foute aankopen, er achter ben gekomen om met dit merk in verder te gaan.
Verhoeckx
Een halfjaar geleden heb ik via Marktplaats een tweedehands DeskCycle gekocht. Deze was goed behalve dan dat er een pedaal een beetje los zat. Toen ik de andere pedaal op de kruk (crank) probeerde...Een halfjaar geleden heb ik via Marktplaats een tweedehands DeskCycle gekocht. Deze was goed behalve dan dat er een pedaal een beetje los zat. Toen ik de andere pedaal op de kruk (crank) probeerde te draaien, heb ik daarbij het schroefdraad van de kruk kapot gedraaid. Erg balen! Voor het bestellen van een nieuwe kruk heb ik Vital Today benaderd. Dit omdat zij een van de distributeurs zijn van de DeskCyle in Nederland. Ondanks dat ik de DeskCycle niet bij hun heb gekocht, hebben ze me erg goed geholpen bij het bestellen van de nieuwe kruk. Ze hebben voor mij contact gezocht met de Europeesche distributeur en ze hebben me de handleiding toegestuurd over hoe de oude kruk te demonteren en de nieuwe te monteren. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat ik de nieuwe kruk snel (binnen twee weken) ontving. Al met al ben ik erg positief over de service die ze me hebben verleend.
Anne
Er is veel informatie op de website. Het bestelproces verliep soepel en het product werd snel geleverd.