Ging allemaal lekker vlot, alleen jammer dat er geen factuur bij zat, die heb ik wel nodig voor mijn administratie

Reactie Vital Today:

Hallo Lucy, Fijn om te horen dat de bestelling zo vlot is verwerkt en het product zo goed bevalt. De factuur zou automatisch moeten worden meegestuurd echter is dit misschien in uw geval niet... Hallo Lucy, Fijn om te horen dat de bestelling zo vlot is verwerkt en het product zo goed bevalt. De factuur zou automatisch moeten worden meegestuurd echter is dit misschien in uw geval niet gebeurt, waarvoor onze excuses. We hebben inmiddels de factuur nagestuurd.
Met vriendelijke groeten,
Team Vital Today

Geert Jan

Prima service. Goed benaderbaar, snelle reacties en levering. Heb Cubii gekocht. Apparaat doet wat het beloofd. Compact, past goed onder bureau. Even goede positie vinden en peddelen gaat vrij... Prima service. Goed benaderbaar, snelle reacties en levering. Heb Cubii gekocht. Apparaat doet wat het beloofd. Compact, past goed onder bureau. Even goede positie vinden en peddelen gaat vrij ongemerkt terwijl ik emails aan het beantwoorden ben. Beter dan zo'n professionele bureaufiets waarbij ik het lastiger vindt geconcentreerd emails te beantwoorden. Ideaal voor de dagen dat ik thuis werk en anders veel te lang stil zit.

Levering precies op tijd. Direct na levering werd de Nederlandstalige handleiding per mail verstuurd.

Erik W

Gebruik de DeskCycle bijna dagelijks onder mijn buro op het werk. Snel geleverd en goed bereikbaar voor vragen!

Sander

Erg blij met mijn bestelde DeskCycle en uitstekende service! Ik zou de DeskCycle en en Vital Today zeker aanraden voor anderen.

Leuk om te weten dat vanuit de eigen behoefte aan meer beweging deze onderneming opgestart is; ik wens ze dan ook heel veel succes. Na de bestelling geplaatst te hebben volgde de super snelle... Leuk om te weten dat vanuit de eigen behoefte aan meer beweging deze onderneming opgestart is; ik wens ze dan ook heel veel succes. Na de bestelling geplaatst te hebben volgde de super snelle aflevering. De gemakkelijk te plaatsen onderdelen zorgde voor snelle montage, wat direct resulteerde in een enthousiaste start van de training.