Yvonne Noteboom

Eindelijk goed slapen dankzij Baldakijn

Mijn dochter ging op haar zelf wonen met in het huis een gezamenlijk WIFI. Na lang zoeken kwamen wij erachter dat dit haar probleem was van bijna niet kunnen slapen tot 's nachts wakker worden met... Mijn dochter ging op haar zelf wonen met in het huis een gezamenlijk WIFI. Na lang zoeken kwamen wij erachter dat dit haar probleem was van bijna niet kunnen slapen tot 's nachts wakker worden met hartkloppingen en heel naar voelen. Dit heeft zij ook ondervonden in het studentenhuis waar zij tijdens haar studie woonde, maar toen hebben wij nooit aan de WIFI gedacht als veroorzaker. Met als gevolg dat zij door de week een aantal nachten weer thuis kwam wonen om bij te tanken.
Op internet kwamen wij erachter dat er een Baldakijn op de markt is dit als een soort kooi om het bed wordt gehangen.
Het huren moesten wij even over nadenken omdat dit wel behoorlijk veel geld kostte. En wij niet bij voorbaat wisten dat dit voor haar de oplossing zou zijn, om in de stad te wonen, met andere jongeren en een gedeelde WIFI. Toch blijkt dit voor haar in deze levensfase de oplossing te zijn. Het is een heel bedrag wat je voor de Baldakijn moet betalen. Maar niet slapen met alle gevolgen van dien is ook geen optie.

F. Driessen

DECT telefoons

Ik was erg te spreken over de goede én duidelijke info op de site. Daar kwam de service bij om de telefoons ook nog even in te stellen en een snelle levering (nota bene in de kerstperiode). Heel... Ik was erg te spreken over de goede én duidelijke info op de site. Daar kwam de service bij om de telefoons ook nog even in te stellen en een snelle levering (nota bene in de kerstperiode). Heel erg tevreden dus.

Tevreden

Het begon met mijn verzoek om bericht als het gewenste product weer beschikbaar is. Het positieve antwoord kwam bijna per omgaande. Het vervolgens bestelde product werd binnen twee dagen... Het begon met mijn verzoek om bericht als het gewenste product weer beschikbaar is. Het positieve antwoord kwam bijna per omgaande. Het vervolgens bestelde product werd binnen twee dagen aangeleverd! Prima service!

Prima keuze

Snelle vlotte levering

Een binnen en buiten temperatuur meter gekocht

Vlotte afhandeling en het gekochte was snel thuis.

Snel en goed

Mijn bestelling was snel en goed geleverd.
Betaling via paypal is erg makkelijk.

Snelle levering en goede service

Bestelde telefoon-set werd de volgende dag al bezorgd, ingesteld en wel ! Superhandig!

Ronald Swart

Snelle goede levering

Gewoon bestellen op website en snel en goed geleverd. Verpakking in orde.

Vitalitools.nl in 3 woorden: Makkelijk en betrouwbaar

Prima!

Wekker gekocht met oplopend welsignaal. Prima dingetje. Duidelijke omschrijving. Voldoet geheel aan de verwachtingen.