Marten

Erg goed

Goede communicatie, snelle levering. Gewoon erg goed.

Tijdige levering

Onlangs heb ik via Vitalitools.nl een Gigaset toestel, type Dune aangeschaft. Zoals altijd wanneer ik voor het eerst een nieuwe webshop uitprobeer, was ik een beetje huiverig. Het product is echter... Onlangs heb ik via Vitalitools.nl een Gigaset toestel, type Dune aangeschaft. Zoals altijd wanneer ik voor het eerst een nieuwe webshop uitprobeer, was ik een beetje huiverig. Het product is echter tijdig, netjes ingepakt en compleet geleverd. Na installatie bleek dat alles ook prima werkte. Op basis van mijn ervaring kan ik Vitalitools.nl van harte aanbevelen.

Huub Geerligs architect

Geerligs mbt de Bestelling bij Vitalitools

De beschrijving van verschillende producten is zeer beknopt en bij enkele zelfs onduidelijk wat je er mee kunt. Ook vond ik het erg vreemd dat ik geen twee maar een stekkerdoos kon bestellen omdat... De beschrijving van verschillende producten is zeer beknopt en bij enkele zelfs onduidelijk wat je er mee kunt. Ook vond ik het erg vreemd dat ik geen twee maar een stekkerdoos kon bestellen omdat het niet op voorraad was. Idem wilde ik vier stekkers bestellen, ook dat kon niet omdat er maar drie op voorraad waren. Dat komt niet erg professioneel over. Nu moet ik opnieuw een bestelling doen, maar weet niet wanneer er wel voldoende voorraad is?

Rian Smeets

Vitalitools .nl zeer snelle levering en top service.

Er was iets met de bestelling misgegaan maar binnen één dag was alles opgelost en ten voordele van ons.

Blij met

Eco dect telefoon aangeschaft. Met de vorige oude telefoon na een half uur telefoneren kreeg ik echt last in mijn hoofd.
zwaar gevoel tot een soort bal die echt niet goed voelde in mijn hoofd...
zwaar gevoel tot een soort bal die echt niet goed voelde in mijn hoofd aan de kant waar ik de telefoon hield.
Nu is dat een heel stuk minder. Nog wel iets. na lang bellen maar gewoon op de intercom zetten en dan heb ik er geen last van.
En het voelt nu rustiger in huis na plaatsing eco dect telefoon. Minder straling zal ik maar zeggen.

Klant is koning

Mijn telefoon had het begeven en ik was niet meer bereikbaar. Er werd snel gereageerd en de volgende dag kon ik weer bellen en gebeld worden.

Robert uit Amsterdam

Aardingsstekker

Fijn dat Vitalitools producten in huis heeft die helpen om 'muren te aarden' en de heldere website en de snelle en duidelijke emails. Daarnaast had ik het fijn gevonden als de aardestekker meteen in... Fijn dat Vitalitools producten in huis heeft die helpen om 'muren te aarden' en de heldere website en de snelle en duidelijke emails. Daarnaast had ik het fijn gevonden als de aardestekker meteen in maart geadviseerd was te kopen, toen ik de aardingsplaat en -tape kocht en het setje in één keer compleet was.

Kennis van zaken

De vragen die ik had over stralingsbescherming werden met kennis van zaken en geduld beantwoord, zodat ik goed kon afwegen wat ik wel en niet zou aanschaffen. Het hemdje werkt voor mij heel goed,... De vragen die ik had over stralingsbescherming werden met kennis van zaken en geduld beantwoord, zodat ik goed kon afwegen wat ik wel en niet zou aanschaffen. Het hemdje werkt voor mij heel goed, en mijn laptop is nu geaard met een usb-aardingsstekker. Op advies gebruik ik de laptop op de accu, dus alle transformatoren uit de stekkerdoos, en dit geeft veel verbetering.

Well done

Ter zake kundige antwoorden op vragen en een vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Prima zaak!

Snel, correct en klantvriendelijk!