Marco Heijndijk

Goed product !

Goede zeoliet, zeer fijn dus goede gifopname, snel bezorgd, dik tevreden !

c. ringeling

Aanschaf BZ30

De bestelling, informatie over verloop van de bestelling en verzending via internet en de bijbehorende email communicatie verliep uitstekend.

Vlotte levering

Het bestelde was er meteen de volgende dag, prima!

Helemaal tevreden

men doet echt z'n best om de klant te helpen.. uitstekende service ook.

Goede service

Ik heb bij Vitalitools een aantal meters afschermstof besteld. Ik kon met Ideal betalen, wat ik erg makkelijk vind. Drie dagen later (de Koningsdag zat er tussen) werd het bezorgd, goed ingepakt en... Ik heb bij Vitalitools een aantal meters afschermstof besteld. Ik kon met Ideal betalen, wat ik erg makkelijk vind. Drie dagen later (de Koningsdag zat er tussen) werd het bezorgd, goed ingepakt en helemaal in orde. Hier valt niets meer aan te verbeteren.

Ehhh...
Goede zaak!

GRoot assortiment, betrokken en deskundige, eerlijke medewerkers, snelle afhandeling. Prima!

Luuc Driessen

Perfekt!!.

Was huisnummer vergeten bij de adresgegevens, werd de volgende dag hierover al gebeld!
TOP! Ik heb het wel eens anders meegemaakt! Na een week wachten en een rondje bellen krijg je te horen; "dat is onze fout toch niet". Perfekt afgehandeld!!

Ria van Gemert

Perfect

Uitstekend

maryna

Snelle levering en alles ingesteld als gevraagd.

CDL210

Snelle levertijd, goede communicatie, correcte afhandeling bij defect.