Prima levering!

Snelle levering, goede voorlichting op internet....

Aard Jezelf / Blushield

Goed bedrijf met goede producten en goede service!

Ik heb in december 2013 een hoogfrequent meter gekocht en recent een laagfrequent meter, beide van Gigahertz. Het zijn hele fijne en gebruiksvriendelijke meters.
Bij mijn eerste aankoop kreeg...
Bij mijn eerste aankoop kreeg ik ook nog goed advies (via de mail van de eigenaar van het bedrijf terwijl hij in het buitenland op vakantie was. Top!

Hans Koers

Heel Goed

Een opmerking betreffende aflevering. Er is een tracé en track van Post.nl. Deze werkt te goed, want ik kan alle leveringen zien van die dag van Vitalitools. Ik heb daarover naar u al over gemaild.... Een opmerking betreffende aflevering. Er is een tracé en track van Post.nl. Deze werkt te goed, want ik kan alle leveringen zien van die dag van Vitalitools. Ik heb daarover naar u al over gemaild. Vorige week een telefoontje gehad van Post.nl over de kwaliteit van hun aflevering. Met hun erover gehad over de leverlijst, maar deze interviewer ging er niet over, was een ICT probleem, en kon er niets meer.
Een ander punt is: er zat een beschrijving bij van de modem, maar deze was er kort, ik miste een goede manual of tenminste de site waar ik deze kan downloaden. Nu moet ik erg goed er naar zoeken of er een was.

Met vriendelijke groeten

Hans Koers

Reactie Vitalitools.nl:

Er was een softwareprobleem bij PostNL waardoor meerdere adressen te zien waren bij de track&trace pagina. Meneer tipte ons erover en PostNL heeft het gelukkig snel opgelost.

T.C

Advies over en aankoop van telefoon

Ik kreeg heel heldere en duidelijke antwoord op mijn vragen en heb daardoor een goed ekeus kunnen maken

W.P. Baan

Telefoon

Goede keuzemogelijkheid op de website en vlotte levering

Tevreden

Snelle en correcte levering. Doen wat ze beloven.

j.w.schrijer

Aankoop telefoon

positief

www.verminderstraling.nl

Top bedrijf

Zeer snelle levering

Parkcafe Buiten

Gewoon, wat je mag verwachten

het is allemaal goed gegaan, geen klachten