Kilian

Super service en contact

Snel en fijn contact per mail, monstertje werd gratis toegestuurd waar vind je dit soort service nog...
Vervolgens werd de bestelling ook snel en zeer netjes verpakt afgeleverd super!

Tevreden

A. Bergsma

Goede service

Prima. Na wat problemen die we hadden met de babyfoon, snel reactie gehad en het probleem was verholpen via email. Uiteindelijk was er geen probleem met het apparaat, maar we hadden het plastic niet... Prima. Na wat problemen die we hadden met de babyfoon, snel reactie gehad en het probleem was verholpen via email. Uiteindelijk was er geen probleem met het apparaat, maar we hadden het plastic niet van de accu afgehaald.

Snelle service en uitleg wat de storing zou kunnen zijn.

Goede ondersteuning

Na enige verwarring over mijn vraag van een zojuist gekochte stralingsarme dect telefoon werd ik spoedig teruggebeld door degene die er verstand van heeft.

reimert

Telefoons

Wat ik had besteld werd keurig op tijd geleverd, een vraag die ik had werd op een goede manier behandeld.

Geweldig

Bestelling geplaats voor een eco-wifi router omdat ik af wilde van de 24-uurs wifi straling van mijn huidige router. Levering snel, voorzien van een heldere handleiding toegespitst op de eco-functie... Bestelling geplaats voor een eco-wifi router omdat ik af wilde van de 24-uurs wifi straling van mijn huidige router. Levering snel, voorzien van een heldere handleiding toegespitst op de eco-functie van de router. Eco-wifi router ('s nachts gekozen voor uitschakelen) functioneert beter dan mijn oude router, ook in stabiliteit, dus zeer tevreden!

Heckman

Aankoop goederen (afgeschermde kabel)

De levering was correct, voorspoedig en heeft mij onbeschadigd bereikt.

Broier

Goed, vakkundig en klantvriendelijk!

Ik had diverse vragen over een aantal producten om em straling in ons huis te verlagen. Onder andere over de Stetzerizer filters, wifi en netvrijschakelaars.
Wim Fleuren beantwoordde alle...
Wim Fleuren beantwoordde alle vragen zorgvuldig en vakkundig, en dacht ook goed met mij mee. Op basis hiervan heb ik weloverwogen diverse zaken naar volle tevredenheid aangeschaft.
Top!

Geslaagd

Vlotte levering en gunstige prijs

Ed Moerman

Eenvoudig inzicht krijgen in elektro (magnetische) straling

overzichtelijke en informatieve website, snelle levering, goed werkend apparaat