vof fleuren mosterman

Huis telefoon

geen bijzondere opmerkingen, het ging prima vgls. de toegezegde afspraken

Tevreden klant

Positieve response op vragen

+++

correcte en snelle levering

Ze bellen echt terug!

Hoe vaak heeft U niet gehoord: "dat weet ik niet, maar ik ga het uitzoeken en bel dan terug".
En hoe vaak bent U dan ook echt teruggebeld?
Wel, Vitalitools belt echt terug. Tenminste dat...
En hoe vaak bent U dan ook echt teruggebeld?
Wel, Vitalitools belt echt terug. Tenminste dat deden ze in mijn geval.
Niet alleen dat, mogelijk omdat ik expliciet vermelde dat ik het binnen 2 dagen nodig zou hebben werd het bestelde per omgaande post verstuurd. Om ca 2 uur besteld, de volgende dag had ik het thuis liggen.
Prima service, houden zo!

W. De Kam

Een tevreden klant.

Snelle levering en een goede service.

Adolf Stoll

WIFI-Router

Vitalitools hat einen Super-Service geboten. Persönlich und individuell.
Allerdings finde ich es schade, dass es keine deutschsprachigen Bedienungsanleitungen gibt.
Das zu übersetzen...
Vitalitools hat einen Super-Service geboten. Persönlich und individuell.
Das zu übersetzen dürfte für Sie kein Problem sein. Für mich hingegen sehr.

Alexander Feijen

Perfecte snelle service

Prima website en snelle service. Het bestelde product was in zijn kleur niet meer leverbaar. Ik werd direct gemaild met de vraag of ik het product in een andere kleur wenste te hebben of dat ik van... Prima website en snelle service. Het bestelde product was in zijn kleur niet meer leverbaar. Ik werd direct gemaild met de vraag of ik het product in een andere kleur wenste te hebben of dat ik van mijn aankoop af zou zien. Sterk punt hier was dat er direct een plaatje van het nieuwe product werd meegestuurd. De keuze was makkelijk aangezien ik het nieuwe aangeboden product nog mooier vond.

Uitstekend leveringstijd! Gebrek van sommige producten.

Uitstekend leveringstijd! Gebrek van sommige producten.

Alice en Peter Lentjes

de levering en service zijn hier uitstekend.