Guus

Al jaren Klant

Ik heb altijd mijn bestellingen op tijd en correct geleverd gehad.

N.C.

Vitalitools deed wat ik van hen verwacht.

Ik heb het bedrijf door een folder leren kennen. Zij hadden het artikel dat ik nodig had. Ik bestelde het en zij leverden het. Verder is er weinig over te vertellen.

Goede service, duurde de eerste keer wel lang voordat ik teruggebeld werd.

Sirach

Geweldige service!

"Uw wegwijs
"Uw wegwijs
Iets kopen is niet moeilijk. Wij helpen u om te weten wat u écht nodig hebt." is niet slechts een slogan. Ik heb verschillende malen telefonisch contact gehad, en werd steeds zeer uitgebreid te woord gestaan, en van gedegen advies voorzien. Ook als dit betekende dat er dan minder gekocht zou worden. Gewoon eerlijk en betrouwbaar! Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen!

J. Hakvoort

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

J.R. Los

Een mooie beoordeling

Zeer uitgebreide product info op de site. Houdt zich keurig aan haar beloftes. Snelle levering.
En een goede service.

Paul

Aanschaf inspector usb geiger teller

Vlotte afhandeling en snelle levering. Als enig puntje van kritiek, graag de tracking code van het pakket mailen.

Super service

Kon nergens fijnmazig gaas vinden. Hier 2 klikken en 3 dagen later in huis super!

Palaya boekwinkel

Prettige, persoonlijke behandeling en afwikkeling.

Net als 8 jaar geleden een set stralingsvrije telefoons besteld op vertrouwd adres. Voortreffelijke afhandeling, ook nadat bleek dat een toestel niet goed functioneerde. Zonder probleem werd het... Net als 8 jaar geleden een set stralingsvrije telefoons besteld op vertrouwd adres. Voortreffelijke afhandeling, ook nadat bleek dat een toestel niet goed functioneerde. Zonder probleem werd het toestel, na persoonlijk telefonisch contact, vervangen.

Dvelopers

Prima service ,snelle levering