Jef Van Campenhout

Boordeling door Jef Van Campenhout

Duidelijk website, probleemloze betaling, snelle levering.

M. Munnichs

Goede ervaring

Heb 2 keer gebeld, eerste keer voor info over keuze telefoon en tweede keer omdat iets niet werkte met nieuwe telefoon. Vriendelijk te woord gestaan. Tweede keer doorverwezen naar technicus van... Heb 2 keer gebeld, eerste keer voor info over keuze telefoon en tweede keer omdat iets niet werkte met nieuwe telefoon. Vriendelijk te woord gestaan. Tweede keer doorverwezen naar technicus van firma die telefoon produceerde. Na dat gesprek was probleem verholpen.

fernand

Zeer goed

zeer goed

bertiez

Geen overstresste koeriers meer ajb

uitstekende apparaten, deskundige toelichting op de site,
uitstekende apparaten, deskundige toelichting op de site,
minder prettige ervaringen met levering: als alleenstaande krijg je dus 2 dagen huisarrest bij levering door overstresste, chaotische koerier

graag dus leveringsmogelijkheid naar keuze ook via post of kiala of ander afhaalpunt

G. Mac Donald

Goede service. Ik wacht nog op mijn pakket.

Goede service. Ik wacht nog op mijn pakket

Nieuw

nieuw

Peter van der Vleuten

Prima aankoop; prima afhandeling

Assortiment is informatief weergegeven op de website. Bestelling en afhandeling daarvan is zeer naar tevredenheid verlopen.

Aankoop luchtontvochtiger

Voortreffelijke servicie toen bleek dat er met de zending iets mis was: snelle, adequate afhandeling van de klacht. Klasse!!

J. Mulder

Snelle accurate afhandeling van zaken.